LoL: Ezért Amumu az előszezon legjobb dzsungelese

LoL: Ezért Amumu az előszezon legjobb dzsungelese

Egy szomorú múmiával tartják rettegésben a rangsorolt meccseket a világ legjobb dzsungelesei.

A League of Legends előszezon változásait még mindig szokni kell, de lassan kirajzolódik a kép, ami meghatározza a kompetitív metát. Csapatszinten, valamint Solo/Duo rangsorolt meccseken van egy hős, amely mindig szóba kerül, amikor tankos dzsungelhősökről esik szó. Ő nem más, mint Amumu, akinek hiába nem lehet soha barátja, kifejezetten jól szórakozik a Baron Nashor társaságában.

Európa és a világ egyik legjobb dzsungelese, a Fnatic csapatát erősítő lengyel fenegyerek, Selfmade mutatta meg, hogy mindössze két befejezett tárgy, valamint egy fejlesztett cipő segítségével a 20. percben szólózni lehet a játék legerősebb buffját adó hatalmas lila kukacot.

A Naptűz égisz (Sunfire Aegis) szinte minden tankos hősön a kötelező mitikus tárgynak számít, így a dzsungelben sem maradhat le Mumuról. A legendás tárgyak közül a Démoni ölelésre (Demonic Embrace) esett a választása Selfmade-nek, ami gyakorlatilag egy régebbi Liandry gyötrelmével ér fel. Minél tovább vagy harcban, annál több húst égetsz le az ellenfelekről. Mindeközben páncélt és varázsellenállást kapsz, ha ellenséges hősöket sebzel, ami a Baron esetében bár irreleváns, érthető választássá teszi Amumu számára a tárgyat. 

A statisztikák alátámasztják, hogy Amumuval érdemes most játszani. A felerősített végső képessége (A szomorú múmia átka - Curse of the Sad Mummy) két másodpercre elkábít mindenkit, akit elér, ezzel a játék egyik legerősebb tömegirányítási képességeként emlegetik. Jelenleg 57,37%-os győzelmi arányt mutat fel Amu Platinum felett, amivel az abszolút első a dzsungeles között.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szólóztál már Baront Amumuval?