Shroud megkérte Tyler1-t, hogy tanítsa meg LoL-ozni: Erre a válaszra nem számított

A Twitch legnagyobb streamerei majdnem megtalálták a közös témát.

Shroud visszatérése óta töretlenül építi tovább közösségét, miközben Tyler1, immár a T1 csapat kötelékében egyértelműen a világ legnépszerűbb streamere a League of Legendsnek. A Twitch két óriási figurája ezúttal majdnem közös ösvényen folytatta, de shroud végül nem lehetett elégedett azzal a válasszal, amit Tyler1-tól kapott arra a kérdésre, hogy megtanítaná-e őt a League of Legendsre.

Természetesen Tyler1 nem zárkózna ettől a különleges feladattól, azonban megvan a véleménye a mostani előszezon frissítésről.

"A LoL-ban minden megváltozott erre a szezonra. Őszintén, én magam sem ismerem ki magam, ezért utálom most a játékot. Nem, most biztosan nem tanítalak meg rá."

Az biztos, hogy nincsenek könnyű helyzetben még a legjobbak sem, mivel a tárgyváltoztatások új mechanikákat, interakciókat és lehetőségeket emeltek be az Idézők Szurdokába, amelyeket nem lehet két perc alatt elsajátítani. 

A tankok erősnek tűnnek, de az orgyilkosok sem panaszkodhatnak. Talán a lövészek érezték meg legjobban a meta változtatásait, mindössze ketten vannak 50%-os győzelmi arány felett az előszezon első napjaiban. A 10.24-es frissítés november 25-én érkezik, addig nem várható semmilyen változtatás a LoL-lal kapcsolatban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted igaza van Tyler1-nak?