Az alábbi statokkal jöhet Beckham a FIFA 21 FUT-ba?

Az alábbi statokkal jöhet Beckham a FIFA 21 FUT-ba?

Először úgy tűnt csak a VOLTA játékmódban mosolyog majd a játékosokra az angol szupersztár, most viszont különös adatokra bukkantak a fájlok között.

David Beckham neve alighanem ismerősen csenghet, még akkor is, ha már 2013-ban visszavonult. A korábbi legendás szélső, a Manchester United és a Real Madrid meghatározó játékosa, bár játszott az AC Milanban és a Los Angeles Galaxyban, valamint a PSG-ben is, most úgy tűnik felbukkanhat a FIFA 21-ben is. Karrierje során 19 trófeát szerzett, és volt az angol válogatott csapatkapitánya is.

Lewis Hamilton, David Beckham és még sok híresség a tiéd lehet az új frissítésben

Ben | 20/11/14 14:00 A legújabb frissítésben nem csak változásokat kaptunk, de az elérhető játékosok listája is meghosszabbodott egy picit. A jó hír az, hogy igazi hírességeket kapunk a világ minden tájáról és őket egy kis játék után le is igazolhatjuk. A rossz hír pedig az, hogy mindezt kizárólag a Volta játékmódban élvezhetjük.

Egy frissítéssel már a VOLTA módba bekerült, ez pedig azt jelenti, hogy talán elhárult az akadály az EA elől, hogy használhassák őt a játékukba. Még a PES 2018 kapcsán jelentette be anno a Konami, hogy hosszútávú, exkluzív szerződést kötöttek vele, ez pedig azt is előrevetítette, hogy a FIFA-ban egy ideig biztosan nem szerepel majd. Arról viszont nem volt sehol sem szó, hogy ez a hosszútáv meddig tart. Most úgy látszik felbomlott ez az egyezség vagy szimplán lejárt, hiszen máskülönben már a VOLTA módban való megjelenése miatt is perelhetnének.

Mindenesetre további bizonyítékot is találtak, hogy valami tényleg készül. Beckham 3 Icon lapjáról van infó, és a jelek szerint 87, 89, 92-es értékkel láttál el. Néhány további érdekesség:

  • Poszt: RM/CM
  • Skill Moves: 3*
  • Weak Foot: 3*
  • Work Rate: High/High

A kiadó még a játék megjelenése előtt arról számolt be, hogy összesen 12 új Iconnal bővel a felhozatal, tavaly is érkezett év közben ilyen különleges futballista - akkor Riquelmével népszerűsítették a Libertadores kupát. Már csak emiatt sem elképzelhetetlen, hogy szeretnének még többet kedveskedni a rajongóknak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!