Szoboszlai parádés gólja az EB után Team of the Week szereplést ér

Szoboszlai parádés gólja az EB után Team of the Week szereplést ér

Megjelent a Team of the Week 8. kiadása, ahol Mané kapott egyedül 90 feletti értéket, de olyan játákosok is szerepelnek a listán, mint Vidal, Goretzka vagy Kanté.

Miután ezen a héten a válogatott mérkőzések némileg megszakították a bajnokságok menetrendjét, azt gondolhattuk volna érdektelen lesz a Team of the Week 8. csapata. Nem így történt, hiszen a nemzeti együttesekben is rendre jól teljesítő játékosokról lehet hallani. Számunkra pedig egyértelműen a legnagyobb szenzációt a magyar válogatott Izland ellen bemutatott fordítása jelentette. Nem elég, hogy a 88. perc után jött a két találat, amivel kijutottunk az Európa-bajnokságra, de a második találat Szoboszlaitól egy kontra végén egészen elképesztőre sikeredett.

Alighanem ez is hozzájárult ahhoz, hogy az EA Sports is felfigyeljen a magyar tehetségre. Számunkra egyértelműen az év legfontosabb mérkőzésén is villanni tudó Szoboszlai viszi a prímet a TOTW játékosai között, még akkor is, ha csak 81-es értéket kapott. Az alap gold lapja 75-ös értékkel rendelkezik és CAM posztot véstek rá, ellenben a mostani, ami egyébként a második verziója már 81-es erősségű és a középpálya közepén vethető be. A legszembetűnőbb fejlődésen a sebessége, passzolása és lövése esett át, hiszen mindegyik mutatója plusz 6 pontot kapott. Míg fizikálisa a 64-ről egészen 71-ig erősödött. Rajta kívül még érdemes megemlíteni Manét, aki egyedül örülhet a 90 feletti OVR értéknek, valamint Insigne, Kanté, Goretzka és Vidal is kapott egy újabb lapot:

A lapokat már lehet nyitni a csomagokból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!