LoL: Brutális népszerűsége van a legerősebb lövésznek

LoL: Brutális népszerűsége van a legerősebb lövésznek

Nagyon bejöttek az előszezon változtatásai a maszkos karakternek.

Még nagyjából egy hete van a játékosoknak megszokni a mostani metát, aztán érkezik a 10.24-es frissítés, ami ismételten átszabja a LoL képét. Hat hőst, valamint tizenkilenc tárgyat módosítanak, nem titkolt céllal. Szeretné a Riot Games megerősíteni a lövészeket, valamint a dzsungeleseket, miközben a tankokat és a mágusokat megpróbálja hátrébb szorítani. Hiába azonban a változtatások, ha jelenleg a League of Legends egyik legerősebb, de mindenképp legnépszerűbb karaktere egy lövész, Jhin.

Jhin mitől ennyire erős?

Köztudott tény, hogy a negyedik alaptámadásból profitáló karakter nem szereti a túl tankos karaktereket, mivel nem tudja őket lebontani időben. Ennek ellenére simán választható jelenleg, mivel a Holdfogyatkozással tökéletesen kiegészül a különleges passzívja. Képes extra pajzsra, sebzésre és mozgási sebességre szert tenni, miközben ott van a tárgy mitikus passzívja, ami extra páncéltöréssel látja el Jhint. Két alaptámadást és/vagy képességet nem nehéz vele aktiválni, mivel a pattogó gránát alacsony töltési ideje miatt gyakorlatilag bármikor elérhető.

A 10.24-es frissítés nem érinti Jhint, ugyanis a Holdfogyatkozás töltési idejének emelkedése csak a közelharci karakteret érinti, a távolsági hősök ugyanúgy 12 másodpercenként aktiválhatják a Kelő holdat. Egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a jelenleg legnépszerűbb hős drasztikus visszaesésnek néz elébe, viszont az előfordulhat, hogy más lövészek felnőnek mellé erősségben, ami miatt közvetett módon gyengülhetnek Jhin számai.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen mitikus tárgyat szoktál Jhinre vásárolni?