Hirdetés

LoL: Brutális népszerűsége van a legerősebb lövésznek

Nagyon bejöttek az előszezon változtatásai a maszkos karakternek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Na'Vi vs. Empire

Hirdetés

Még nagyjából egy hete van a játékosoknak megszokni a mostani metát, aztán érkezik a 10.24-es frissítés, ami ismételten átszabja a LoL képét. Hat hőst, valamint tizenkilenc tárgyat módosítanak, nem titkolt céllal. Szeretné a Riot Games megerősíteni a lövészeket, valamint a dzsungeleseket, miközben a tankokat és a mágusokat megpróbálja hátrébb szorítani. Hiába azonban a változtatások, ha jelenleg a League of Legends egyik legerősebb, de mindenképp legnépszerűbb karaktere egy lövész, Jhin.

Jhin mitől ennyire erős?

Köztudott tény, hogy a negyedik alaptámadásból profitáló karakter nem szereti a túl tankos karaktereket, mivel nem tudja őket lebontani időben. Ennek ellenére simán választható jelenleg, mivel a Holdfogyatkozással tökéletesen kiegészül a különleges passzívja. Képes extra pajzsra, sebzésre és mozgási sebességre szert tenni, miközben ott van a tárgy mitikus passzívja, ami extra páncéltöréssel látja el Jhint. Két alaptámadást és/vagy képességet nem nehéz vele aktiválni, mivel a pattogó gránát alacsony töltési ideje miatt gyakorlatilag bármikor elérhető.

A 10.24-es frissítés nem érinti Jhint, ugyanis a Holdfogyatkozás töltési idejének emelkedése csak a közelharci karakteret érinti, a távolsági hősök ugyanúgy 12 másodpercenként aktiválhatják a Kelő holdat. Egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a jelenleg legnépszerűbb hős drasztikus visszaesésnek néz elébe, viszont az előfordulhat, hogy más lövészek felnőnek mellé erősségben, ami miatt közvetett módon gyengülhetnek Jhin számai.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te milyen mitikus tárgyat szoktál Jhinre vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • Deathwing 10 hónapja
  adcvel játszani skill kell.Kivétel Sami .
  1 0 Válasz
 • LeWiatan 10 hónapja
  True bár Ashe se egy bonyolult karakter
  0 0 Válasz
  • fabbernat 10 hónapja LeWiatan
   Kedvenc adc-m úgy mint aki soha nem adc-zik, mivelhogy annyira egyszerű
   0 0 Válasz
 • Janee 10 hónapja
  király
  0 0 Válasz
 • karpizol 10 hónapja
  nem rossz
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 10 hónapja
  Szupcsi
  0 0 Válasz
 • HollowLatte 10 hónapja
  Még nem is próbáltam ki az új tárgyakkal Jhint. o.o
  0 0 Válasz
 • H1B1SZK 10 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • Sythegore 10 hónapja
  Rossz a kérdés... Ismét. Az előszezonban nem játszottam még jhinnel, pedig ha adc vagyok, vagy sivirt, vagy jhint választok.
  0 0 Válasz
 • DAONN 9 hónapja
  túl eros..
  0 0 Válasz
 • esox9 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés