Kétezer gól FUT-ban, ajándékot kapott a profi futballistától

Kétezer gól FUT-ban, ajándékot kapott a profi futballistától

Nem mindennapi ajándékban volt része egy játékosnak, miután több, mint 1800 meccset játszott le egy német labdarúgóval, egy aláírt posztert kapott érte.

Egy játékos óriási rajongója Mario Gomeznek, a német válogatott futballistának, aki játszott a Stuttgartban, Wolfsburgban, Bayern Münchenben, de megfordult a Fiorentinában is. A FIFA 21-ben sajnos már hiába keresi bárki is, 2020. június 28-án ugyanis bejelentette Gomez a visszavonulását, azonban az egy évvel ezelőtt epizódban még volt neki 76-os lapja az Ultimate Teamben. Markus Kilzheimer pedig pontosan ezt a kártyát használta ahhoz, hogy 2000 gólt szerezzen vele. Ehhez elég volt számára 1866 mérkőzésen pályára lépni vele.

Miután ezt Twitteren is megosztotta, maga Gomez sem hagyta figyelmen kívül, és elküldött a rajongójának egy aláírt posztert. Ezek után a közösségen belül kapott is egy becenevet, ő lett a "Gomez guy". Továbbá egy emlékezetes összeállítást is megosztott a játékban Gomezzel szerzett találatok közül:

Még egyszer viszont soha senki mással nem akar egy olyan tesztet végigcsinálni, hogy kétezer találatot szerezzen, tehát ez számára egy egyszeri és megismételhetetlen cselekedet volt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!