Hirdetés

Kétezer gól FUT-ban, ajándékot kapott a profi futballistától

Nem mindennapi ajándékban volt része egy játékosnak, miután több, mint 1800 meccset játszott le egy német labdarúgóval, egy aláírt posztert kapott érte.

Hirdetés

Egy játékos óriási rajongója Mario Gomeznek, a német válogatott futballistának, aki játszott a Stuttgartban, Wolfsburgban, Bayern Münchenben, de megfordult a Fiorentinában is. A FIFA 21-ben sajnos már hiába keresi bárki is, 2020. június 28-án ugyanis bejelentette Gomez a visszavonulását, azonban az egy évvel ezelőtt epizódban még volt neki 76-os lapja az Ultimate Teamben. Markus Kilzheimer pedig pontosan ezt a kártyát használta ahhoz, hogy 2000 gólt szerezzen vele. Ehhez elég volt számára 1866 mérkőzésen pályára lépni vele.

Miután ezt Twitteren is megosztotta, maga Gomez sem hagyta figyelmen kívül, és elküldött a rajongójának egy aláírt posztert. Ezek után a közösségen belül kapott is egy becenevet, ő lett a "Gomez guy". Továbbá egy emlékezetes összeállítást is megosztott a játékban Gomezzel szerzett találatok közül:

Még egyszer viszont soha senki mással nem akar egy olyan tesztet végigcsinálni, hogy kétezer találatot szerezzen, tehát ez számára egy egyszeri és megismételhetetlen cselekedet volt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés