LoL: Elárulták a 10.25-ös frissítés terveit, tovább erősítik az alsó ösvényt

LoL: Elárulták a 10.25-ös frissítés terveit, tovább erősítik az alsó ösvényt

Alaposan belenyúlna az év utolsó nagy frissítésben a metába a Riot Games.

A League of Legends előszezonjának első hete eltelt, a folyamatos tesztelés javában zajlik az éles szervereken. A Riot várja a játékosoktól, hogy visszajelzésekkel bombázzák őket, amelyek alapján leszűrhetik a tanulságokat. A 10.24-es LoL frissítés tervei pontos értékekkel már elérhetőek, de Riot Scruffy már előrevetítette azt is, hogy mi vár rátok a 10.25-ös patchben.

10.25-ös LoL patch tervei

  • A kritikus csapási esélyekre építő lövészeket tovább erősítik
  • Megerősítik a támogatókat, különösen a varázslókat (Lulu, Nami, Janna, Yuumi stb.)
  • Tovább gyengítik a tankokat, mivel a gyorsjavítás még mindig nem tűnik elegendőnek
  • A Tiamattal indító hősöket erősítik (például Rengar)
  • Mostantól nem lesz kötelező Istennő könnycseppjével indítani a legmanaigényesebb hősöknek (Cassiopeia, Kassadin, Anivia stb.)
  • Néhány varázserőből gazdálkodó dzsungelest megerősítenek még azután is, hogy a tárgyerősítések élesednek a szervereken (például Taliyah)
  • Pantheonból már tényleg egy szóló ösvényest csinálnak

Természetesen nagyon messze van még a 10.25-ös frissítés, ezért Scruffy is megjegyezte, hogy a 10.24-es tapasztalatokat előbb leszűrik, majd utána kezdik el összerakni a december 9-én érkező módosításokat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kell az erősítés a varázsló támogatókra?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.