MCS FIFA 21 - A harmadik fordulóban már eldőlhet néhány továbbjutás

MCS FIFA 21 - A harmadik fordulóban már eldőlhet néhány továbbjutás

Nagyjából féltávjához érkezett a Megyék Csatája FIFA 21 verseny, így itt már nem szabad hibáznia a játékosoknak, ha életben szeretnék tartani a továbbjutási reményeiket.

Péntek délután és este az Xbox-os, míg szombat délelőtt a PS4-es mezőny lép pályára. Mivel minden mérkőzés külön számít a pontszerzés tekintetében, ezért egy oda-visszavágós összecsapás nagyon sok mindenről dönthet az aktuális fordulóban. Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 versenyén pedig minden pont számít, hiszen a régiókra osztott csoportokból csak az első két helyezett jut tovább. Van, aki már most bebiztosíthatja ezt, és van olyan is, aki azért küzdhet a hétvégén, hogy elkerülje a kiesést.

Gabinho nyilván javítani akar majd az első körös egy pontot követően, de rajta kívül is csatáznak majd rendesen. Az Xbox-os konzolnál igazából minden csoport nagyon szoros, volt pár kiemelkedő teljesítmény eddig, de eléggé összerázódott a mezőny és nehéz lenne megmondani, hogy kik kvalifikálhatják majd magukat a rájátszásba. Az biztos, hogy mindegyik meccs parázs lesz, viszont az utolsó, KeltaiDorián és B3rti11 között zajló találkozó igazán pikánsnak ígérkezik, hiszen két kiváló játékos csap össze.

Két játékos továbbra is hibátlan egyelőre, tooFrez és GrislyJam is nagyot ment az eddigi két játéknap alapján, és ha most is sikerülne diadalmaskodniuk, akkor alighanem továbbjuttatnák a Jászsági Lovas Vitézek és a Zalai Íjászokat. Ugyanez igaz HorvathG-re is, aki toronymagasan vezeti a Déli csoportot, de mögöttük még szoros harc alakulhat ki a második hely megszerzése érdekében.

A csoportkörök közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális tabelláért is ide kell ellátogatni!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!