Ezek a játékok ingyenesek a hétvégén

Ezek a játékok ingyenesek a hétvégén

Egy újabb hétvége, amikor jó néhány alkotás közül lehet szemezgetni, és az alábbiakat most egy ideig teljesen ingyen ki lehet próbálni.

Miután sajnálatos módon szigorodott a kint tölthető szabadidődnek a mennyisége, ezért az otthon melegében talán minden eddiginél hasznosabb szórakozást nyújthatnak a videójátékok. Nem ez a hétvége lesz a legtutibb a kínálatot illetően, de azért egy-két érdekes cím mostanra is akad, mellyel lehet azért egy próbát tenni.

Ezen a héten válik elérhetővé a Games with Gold novemberi ingyenes játékainak második csomagja. Tehát, aki az előfizetők sorát gyarapítja, az most két újabb játékkal lehet gazdagabb. Egy víz alatt játszódó, kooperációban is játszható kalandjátékban kell búvárkodni többedmagunkkal, ráadásul le is puffanthatjuk egymást. Ezt az alkotást december 15-ig lehet bezsákolni Xbox One-ra. Emellett egy régi ismerős is beköszön, hiszen ingyen lehet tolni a LEGO Indiana Jones-t is, amelyben az építőkockákból összerakott világban kell régészkedni és veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokat túlélni. Ez a játék november 30-ig érhető el ingyenesen, ráadásul Xbox Series X és S-en is fut a program.

Egy nagy cím is kipróbálható ingyenesen, azonban mi magyarok egy kicsit pechesek vagyunk ezzel kapcsolatban. A Google Stadia kínálatába ugyanis bekerült a Destiny 2, viszont ez a szolgáltatás itthon nem elérhető, de esetleg a külföldön élő magyar játékosok tehetnek vele egy próbát.

Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re kijött a Gravity Heroes demója. Ez egy oldalnézetes akció-játék, amiben egyedül vagy maximum négyen törhetünk előre a folyamatosan minket támadó robotok hadán keresztül. A nevében is benne van, de azért nem árt megemlíteni, hogy a szereplők képesek a gravitáció manipulálására. A bemutató verzió az első három pályába enged betekintést, a végén pedig egy főellenséget is le kell gyűrni.

Az Epic Games Store a már megszokottak szerint újabb ingyenes játékokkal lepi meg a rajongókat. A hét talán legizgalmasabb címe most az Elite Dangerous. Az online multiplayer űrhajós játékban egy hatalmas nyílt galaxisban próbálhatunk meg pilótaként érvényesülni, de azért érdemes odafigyelni mit is csinálunk, miután minden egyes tettünk kihatással lesz a további eseményekre. Amásik játéka egyébként a The World Next Door, melyben egy párhuzamos világba átkeveredett tinédzser próbál hazajutni mindenféle kirakós feladatok megoldásával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!