Legnagyobb vesztesei a LoL 10.23-as előszezon frissítésének

Legnagyobb vesztesei a LoL 10.23-as előszezon frissítésének

Nem mindenki örült a hatalmas változtatásoknak.

Egyelőre még formálódik a meta, de már a Riot Games fejlesztői is rájöttek arra, hogy némely karaktert túlságosan a háttérbe szorította az előszezon frissítése. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb mértékben esett vissza a 10.23-as patch aktiválása óta.

Caitlyn

Hónapokig az abszolút legerősebb lövészek között szerepelt Caitlyn neve, de az új mitikus tárgyak, valamint az egyéb tárgyváltoztatások nem jöttek neki jól. Főleg a bónusz kritikus csapások esélyének csökkentése, valamint a kevesebbet sebző kritikus csapások fájnak neki nagyon.

Yasuo

Yasuo is abban a cipőben jár, mint kettővel lentebb Tryndamere, hogy egyszerűen nincs rá igazán jó tárgy. A Halhatatlan Pajzsíj talán a leghasználhatóbb, de a kritikus csapások gyengítéseit nem kompenzálják az új tárgyak.

Twitch

Próbálkozott a Riot azzal, hogy egy félig-meddig mágussá változtatják Twitchet, de a számok alapján nem jött be a tervük. Se varázserővel, se a gyengített kritikus esélyt adó tárgyakkal nem tud mit kezedeni a patkány, nincs értelme választani ezért őt a mostani metában.

Tryndamere

Eddig sem szerepelt a legjobb választások között a váltott ösvénytolás királya, de a mostani vergődése már a Riotnak is szemet szúrt. A következő frissítésben megerősítik Tryndamere-t, aki talán elmozdulhat az utolsó helyekről, ahova most a győzelmi arányok alapján tartozik.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te építetted már varázserőre Twitchet?