Ez a játékos elérte a Mestert LoL-ban és TFT-ben, sőt volt rank 1 LoR-ban is

Ez a játékos elérte a Mestert LoL-ban és TFT-ben, sőt volt rank 1 LoR-ban is

A Riot Games egyik legnagyobb rajongója válaszolt a kérdésekre.

A League of Legends egyeduralma töretlen a mai napig, de a Riot Games kipróbálta magát a gyűjtögetős kártyajátékok világában, adott egy esélyt az auto-chess műfajnak, valamint a VALORANTtal belekóstoltak az FPS-ek világába. Egyértelműen utóbbi cím tűnik a legígéretesebb projektnek a LoL mellett, de mindegyiket folyamatosan fejlesztik, hiába kerültek ki a perifériára. Az alábbiakban egy olyan játékos tapasztalatait ismerhetitek meg, aki LoL-ban és TFT-ben Mester rangig jutott, Legends of Runeterrában az abszolút legjobb volt egy rövid időre.

Melyik játékban volt a legnehezebb feljutni?

TempoSenpai szerint a League of Legendsben talált a legnagyobb kihívásra, mivel egy csapatjátékról van szó, ahol az egyéni képességek csak részei a nagy egésznek. A tuti tippje, hogy legyél naprakész a metával, a buildekkel kapcsolatban, amelyek óriási segítséget nyújthatnak a rangsorolt mérkőzések megnyerésében. A Mester szintig jutott LoL-os szerint nagyjából minden ötödik mérkőzés nyerhetetlen a csapattársak, AFK-k, vagy más problémák miatt, de azzal is tisztában van, hogy közel 20%-ban az ő csapata nyer úgy, hogy ezért nem túl sokat tennie. A maradék 60% az, ahol valódi versengés alakul ki a csapatok között.

Mi a közös a három játékban (LoL, TFT, LoR)?

A profiktól rengeteget lehet tanulni, érdemes elolvasni a guide-okat, megnézni néhány videót, vagy hosszú órákon keresztül követni a magas szinten játszó profik streamjeit. Mindhárom programban meg kell találni azt a pontot, ahol még van értelme becsatlakozni egy újabb mérkőzésbe, vagy épp abba kell hagyni az LP hajszolását. A jelenlegi "broken" dolgokról sem tartotta meg magának TEMPO13X a véleményét. LoL-ban a tankokat érzi túl erősnek, TFT-ben az Enlightened/Cultist hősöket, LoR-ban az Ezreal/Swain deckeket.

Nektek mi volt a legmagasabb rangotok a Riot játékaiban?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te elérted már bármelyik Riot játékban a Mester rangot?