Hirdetés

MCS FIFA 21 - A harmadik fordulók után többen továbbjutottak

Mindkét konzolon potyogtak a gólok, és bár volt szoros találkozó, több csoportban egyesek mégis kiharcolták a továbbjutásukat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

European Development Championship (CS:GO)

A csoport - forZe vs. Budapest Five

Hirdetés

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreiben nem fukarkodnak a gólokkal, és igazából mindkét konzolon többször is megrezegtetik a hálókat a meccsek során. Volt jó néhány nagyon nagy arányú győzelem és egyoldalú találkozó, mégis akadt azért végletekig kiélezett összecsapás, sőt néhány esetben összejött a fordítás is. A pontszerzések után pedig néhány csoportban már kialakult, hogy ki vagy kik azok, akik a harmadik játéknapot követően kiharcolták a playoff részvételt. Van még azért hátra jó néhány meccs, de néhányan már most lefoglalták a helyüket a rájátszásban. Ez történt a csoportkörök harmadik játéknapján!

Megyék Csatája FIFA 21 PS4 3. forduló eredmények

Jászsági Lovas Vitézek vs Békési Oroszlánok

tooFrez_x10 (7:1 | 4:1) huni0605

Ez a meccs gyakorlatilag arról szólt, hogy huni életben tudja-e tartani a reményeit vagy sem a továbbjutásra. TooFrez igazából végül gond nélkül intézte el ellenfelét, és nem csak hibátlan mérleggel rendelkezik, de három játéknap után a 18 pontjának köszönhetően tovább is jutott a rájátszásba.

Győri Ezüst Páncélosok vs Zalai Íjászok

Leves (1:4 | 2:4) GrislyJam22

GrislyJam22 szintén nem talált még legyőzőre, és Levesnek is nagyon kellettek a pontok, végül azonban csak gólokig jutott, de nem igazán tudta megszorongatni az immáron továbbjutó ellenfelét.

Csongrádi Turulok vs Bács-Kiskun Betyárok

EndLine03 (3:0 | 3:0) mokosg

Ez egy nagy csata volt egy régi harcossal a fedélzeten, viszont Endline ellentmondást nem tűrően szórta a gólokat és zárkózott fel a csoport éllovasához. Mokos folyamatosan próbálkozott, de nem igazán sikerült kreatívan támadnia, így végül a kettős vereség eldöntötte, hogy búcsúzik a további küzdelmektől.

Győri Ezüst Páncélosok vs Vas Megyei Struccok

Leves (3:2 | 4:0) Bazsi

Az első meccs nagyon szorosra sikeredett, pedig mindkettejüknek kellett a pont, végül Leves azonban be tudta húzni a meccset. A másodikban már sokkal könnyebben törte fel Bazsi védelmét és nagyobb arányú győzelmet aratva fontos 3 pontot zsebelt be.

Csongrádi Turulok vs Tolnai Hercegek

EndLine03 (2:1 | 1:3) HorvathG_

Az éllovas ellen Endline egy fantasztikus győzelmet aratott, és ezzel pontban beérte nemezisét, azonban a visszavágón HorvathG_ megmutatta, hogy nem akarja kiengedni a kezéből az első helyet és magabiztos diadallal újra átvette a vezetést. A két játékos egyébként továbbjutott a csoportjából.

Bács-Kiskun Betyárok vs Somogyi Sasok

mokosg (1:3 | 4:4) gyurma

Mindkét játékos már csak a matematikai esélyeiben bízhatott, és bár gyurma elkezdte a pontgyűjtést, de a második meccsen történt pazar döntetlen mindkét játékos vesztét okozta, egyik sem harcolhatja már ki a playoff részvételt emiatt.

Budapesti Griffek  vs Nógrádi Tollas Vitézek

JordanBeast15 (2:1 | 2:1) Tocska

JordanBeastnek mindenképpen volt mit javítania az első napos dupla döntetlen után. Tocska viszont egy nehéz és kellemetlen ellenfélnek bizonyult, bár a legtöbb energiáját felemésztette a védekezés, és végül a Griffeket képviselő, végső győzelemre esélyes Beni felőrölte őt és két győzelemmel felzárkózott az elithez.

Nógrádi Tollas Vitézek vs Pesti Arany Oroszlánok

Tocska (0:2 | 2:4) RozsaGergo

Tocskának így maradt az utolsó párharc a harmadik játéknapon, de itt sem tudott többet kihozni magából, bár a második meccsen már 2:0-ára is vezetett, végül Gergő megtáltosodott és a fordítás mellett egy magabiztos győzelmet aratott, nagy lépést téve a továbbjutás felé.

A következő oldalon a FIFA 21 Xbox 3. forduló eredményeit olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés