LoL: Katarina új legendás skinje sokkal inkább

LoL: Katarina új legendás skinje sokkal inkább "ultimate", mint Seraphiné

Ez történik akkor, amikor egy olyan riotos kapja meg a munkát, aki nem akar gyenge minőséget kiadni a kezei közül.

Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy akar-e valódi pénzt költeni a League of Legendsre, ami összességében egy teljesen ingyenesen játszható online játék. Ami biztos, hogy a Riot Games mindent megtesz azért, hogy egyre jobban megkönnyítse a gamerek pénztárcáját. Futószalagon érkeznek az egyre újabb, látványosabb és összetettebb hőskinézetek, a hangulatjelek, ward skinek és chromák.

Néha azonban olyan kiemelkedő alkotások születnek, mint a Battle Queen Katarina, ami a többi legendás hőskinézethez képest rengeteg extrával rendelkezik. Nem véletlen kezdték el a játékosok összehasonlítani az új Kata skint Seraphine K/DA ALL OUT kinézetével. Utóbbi az Ultimate kategóriába esik, azaz 3250 RP-t kell kifizetni érte, de a kreativitás abban merült ki, hogy egy összetett és látványos (lásd Elementalista Lux) skin helyett csináltak három átlagost, összegyúrták és eladták Ultimate-ként.

De miért vannak oda a LoL-osok a Battle Queen Katarina skinért?

Az elkészítésében Sirhaian vállalt oroszlánrészt, akinek olyan már-már művészi alkotásokat köszönhettek, mint a PsyOps Sona és a Dragonmancer Lee Sin, valamint a legutóbbi VFX frissítések. Ezúttal sem hagyta el a kezeit olyan skin, ami nem éri meg az árát a rajongók számára.

  • A Battle Queen Katarina hőskinézet minden harmadik gyilkosság/támogatás után felold egy új pengét, amit rögtön a kezébe fog
  • Összesen hat különböző pengéje van a skinnek, az első mindig ugyanaz, utána a véletlenre bízza a Riot a feloldások sorrendjét
  • Harcon kívül szabadon váltogathat Katarina a már feloldott pengék között
  • Minden pengéhez más-más színek tartoznak, amelyek az animációkban is megjelennek
  • A W képesség animációja másképp néz ki annak függvényében, hogy talált-e ellenséget a sebzés
  • A végső képesség animációja attól függ, hogy megszakítjátok-e/megszakítja más pörgés közben

A visszatérés animáció külön figyelmet érdemel, ugyanis azt Kendall Nedroscik készítette, aki korábban az Orc Must Die! 3-on és a ReadySet Heroeson dolgozott.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd a Battle Queen Katarina skint?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.