MCS LoL - A hatodik fordulóban megvágták a gólya lábát

MCS LoL - A hatodik fordulóban megvágták a gólya lábát

Befejezte a csoportköröket a Hevesi Gólyák csapata, ezzel eldőlt, hogy melyik három csapatból kerülhet ki a két továbbjutó az északi régióban.

Rendhagyó módon csak három darab párosítás várta a nézőket a Megyék Csatája League of Legends csoportköreinek hatodik fordulójában. Legtöbbször a Hevesi Gólyákért lehetett izgulni, akik összesen négy mérkőzést vívtak. Ez történt az elmúlt meccsnapon.

Somogyi Sasok vs. Bács-Kiskun Betyárok (1-1)

Rekordot döntöttek a csapatok, ugyanis a Megyék Csatája eddigi leghosszabb mérkőzésén sikerült megkaparintani a győzelmet a Somogyi Sasoknak. Ki kell emelni Corkit a középső ösvényen, aki megállíthatatlan volt a mérkőzés utolsó szakaszában. A visszavágóra megrázták magukat a Betyárok, könnyed győzelemmel mentettek pontot. Ezzel eldőlt, hogy a Tolnai Hercegeken kívül még minden együttesnek van esélye bejutni a rájátszásban a déli csoportból. 

Budapesti Griffek vs. Hevesi Gólyák (2-0)

Mindent megpróbáltak a Hevesi Gólyák, de a szintkülönbség kiéleződött a csapatok között már az első pillanatokban. Becsületesen harcoltak, de a pontszerzés nem jött számukra össze. A sors fintora, hogy pont azzal a Nunuval győzték le Fagyit, ami neki egyébként a legjátszottabb hőse.

Nógrádi Tollas Vitézek vs. Hevesi Gólyák (2-0)

A padlóra kerülés komoly nyomot hagyott a hevesi játékosokon, akik hiába próbálták tartani a lelket magukban ez csak arra volt elég, hogy a 25. perc környékéig elhúzzák a meccseket. A két 0-2 után eldőlt, hogy két döntetlennel, így két ponttal búcsúznak a további harcoktól a Hevesi Gólyák, ők biztosan nem lesznek ott a rájátszásban. A nógrádiak eddig hibátlan mérleggel rendelkeznek, innen csak elveszíthetik a szinte már zsebben lévő továbbjutást.

Szombaton 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!