Hirdetés

LoL: Így lőj ki egyszerre két ultit Miss Fortune-nel

Ha ez nem lenne elég, az Őrült Sorozat szélessége pluszban még meg is növekedik.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Vitality vs. Misfits Gaming (1. hét)

Hirdetés

Az új mitikus tárgyakkal különös interakciókat és kombókat lehet összehozni az Idézők Szurdokában, de egyértelműen Miss Fortune Őrült sorozatának (R) működése a legkülönösebb. A lövész kalózzal el lehet érni, hogy az ulti castolása közben megfordultok, így egyszerre két irányba lövitek ki a golyókat, sőt még a szélességét is megnövelhetitek a tölcsérben, ahol záporoznak a lövedékek.

Double MF Ultimate in Practice Tool from r/leagueoflegends

Ezt a trükköt bevethetitek éles meccseken, mindössze egy Orkánra (Galeforce) van szükségetek hozzá, amelyet érdemes ezért minél hamarabb megvásárolni. A mitikus tárgy aktív képessége lehetővé teszi, hogy az ulti elsütése után helyváltoztatást végezzetek, miközben nem szakad meg az animáció és a sebzés.

 • Felhőbomba (aktív képesség): A célpont irányába sietsz, és három lövedéket lősz ki a célodhoz legközelebb álló legalacsonyabb életerejű ellenfélre (elsősorban a hősökre). Összesen 180–315 (10–18. szint alatt) (+45% bónusz sebzés) varázssebzést okoz, amely legfeljebb 50%-kal növekszik az alacsony életerejű célpontok ellen (90 másodperc töltési idő)

Mielőtt éles meccsen előhúznátok ezt a trükköt a tarsolyból, alaposan gyakoroljátok be, mivel könnyedén előfordulhat, hogy saját magatoknak ássátok meg a sírt, ha csak az Orkánra és a végső képesség kombinációjára fókuszáltok. Egyelőre az interakciót nem gátolja semmilyen módon a Riot, nyugodtan nyúljatok érte, ha szeretnétek meglepetést okozni az ellenfélnek és csapattársaitoknak.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál Orkánt vásárolni Miss Fortune-nek?

Hirdetés
Hirdetés
9 db hozzászólás
 • AztAdom 1 hónapja
  Vajon meddig lesz elérhető ez a bug/feature?
  0 0 Válasz
 • Pyrex 1 hónapja
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Élvezd hát,amíg tart
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Rammuské! xD
  0 0 Válasz
 • Shooghis 1 hónapja
  Az a rész, hogy élesben is be lehet venni sajnos csak félig igaz. Mint, ahogy a reddit videó címében benne áll nem hiába practice tool-on készült a videó. Rendes gamekbe sajnos csak a fenti videóban látható megfordulás után részt lehet elérni.
  0 0 Válasz
 • Simanasd 1 hónapja
  Szimplán practice toolba duplán nyomja meg az ultit a manán látszik is így rendes játékba nem lehet kivitelezni a dupla ultit...
  0 0 Válasz
 • BloodSqiurt 1 hónapja
  Érdekes, sem az itemek bugjához sem pedig a bolthoz nem nyult a riot, de némelyik item erét visszább vette, nem értem hol van a logika, szerintem az első 2-re sokkal több a panasz.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Chaos 1 hónapja
  No way. Baloldalt még a cd refresh is be van kapcsolva
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés