LoL: Így lőj ki egyszerre két ultit Miss Fortune-nel

LoL: Így lőj ki egyszerre két ultit Miss Fortune-nel

Ha ez nem lenne elég, az Őrült Sorozat szélessége pluszban még meg is növekedik.

Az új mitikus tárgyakkal különös interakciókat és kombókat lehet összehozni az Idézők Szurdokában, de egyértelműen Miss Fortune Őrült sorozatának (R) működése a legkülönösebb. A lövész kalózzal el lehet érni, hogy az ulti castolása közben megfordultok, így egyszerre két irányba lövitek ki a golyókat, sőt még a szélességét is megnövelhetitek a tölcsérben, ahol záporoznak a lövedékek.

Double MF Ultimate in Practice Tool from r/leagueoflegends

Ezt a trükköt bevethetitek éles meccseken, mindössze egy Orkánra (Galeforce) van szükségetek hozzá, amelyet érdemes ezért minél hamarabb megvásárolni. A mitikus tárgy aktív képessége lehetővé teszi, hogy az ulti elsütése után helyváltoztatást végezzetek, miközben nem szakad meg az animáció és a sebzés.

  • Felhőbomba (aktív képesség): A célpont irányába sietsz, és három lövedéket lősz ki a célodhoz legközelebb álló legalacsonyabb életerejű ellenfélre (elsősorban a hősökre). Összesen 180–315 (10–18. szint alatt) (+45% bónusz sebzés) varázssebzést okoz, amely legfeljebb 50%-kal növekszik az alacsony életerejű célpontok ellen (90 másodperc töltési idő)

Mielőtt éles meccsen előhúznátok ezt a trükköt a tarsolyból, alaposan gyakoroljátok be, mivel könnyedén előfordulhat, hogy saját magatoknak ássátok meg a sírt, ha csak az Orkánra és a végső képesség kombinációjára fókuszáltok. Egyelőre az interakciót nem gátolja semmilyen módon a Riot, nyugodtan nyúljatok érte, ha szeretnétek meglepetést okozni az ellenfélnek és csapattársaitoknak.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Orkánt vásárolni Miss Fortune-nek?