7 játékos, akiket érdemes lehet a FUT21 Champs WL meccsekre beszerezni

7 játékos, akiket érdemes lehet a FUT21 Champs WL meccsekre beszerezni

Nincs olyan hétvége, hogy a FIFA 21-ben ne rendeznének Weekend League-et, és ilyenkor bármilyen szintű játékos belevetheti magát a küzdelmekbe a jutalmakért. A kérdés az, hogy mely futballistákkal van több esély, és mennyibe kerülnek?

A Hétvégi Liga olyan esemény, amelyet a FIFA játékosai minden hétvégén várnak a versenyre. A cél az, hogy megnézzük, hány játékos nyerhet 30 online FUT Champs meccsen. Minél több nyereményt kap, annál jobb jutalmat kapnak az esemény végén.

Ahogy az várható volt, a FUT Champs meccseket a közösség nagy része nagyon komolyan veszi, és a versenyzők minden előnyre törekednek, ha további győzelmet szereznek. Nos, az egyik legjobb módszer a több játék megnyerésére a megfelelő kártyák birtoklása a Hétvégi Liga kezdete előtt.

Federico Valverde

Ár: 5k – 7k

Valverde egy nagyszerű középpályás, és minden mutatója abszolút rendben van. Ezek közül mégis kiemelkedik a sebessége, a gyorsulása, és a fizikuma, így nem könnyű elválasztani a labdától. Mindezek tetejébe a 77-es védekezése egy egész korrekt védekező középpályást is varázsol belőle, ha erre van szükség. Ezért az árért nehéz lenne nála jobb, minden feladatra alkalmas ladarúgót találni. Nézd meg a csapatod, és ha van neki hely, akkor tegyél vele egy próbát.

Ferland Mendy

Ár: 69k – 100k

Egy másik Real Madrid játékos. Igazából bármelyik védelemben szívesen látná az ember a franciát, mert nem csak jó defenzív játékos, hanem kiválóan segíti a támadásokat is, illetve remek a sebessége és a fizikuma is. Ha kell egy villámgyors szélső védő, akkor a franciára érdemes odafigyelni. A fentebb említett Valverdével pedig nagyon jól linkel egy csapatban. Persze ő má jóval többe került, de ha van rá coin, akkor egy jó befektetés bárki számára, főleg, ha WL-t játszik az illető.

Ousmane Dembele

Ár: 11k – 14k

Ha egy szuper befejező csatárra fáj valakinek a foga, és nem akar egy rakat érmét kiadni érte, akkor nem kell tovább nézelődni, itt a megfelelő játékos. A mostani játékban a statjait elnézve minden téren az egyik legkirályabb csatár, gyors, fordulékony, remekül lő, és mindkét lába 5 csillagos. Egyértelmű erősítés.

Marcus Rashford

Ár: 156k – 230k

A FIFA 21-ben Rashford mindenre képes. Szuper sebességgel rendelezik, és parádés a kapu előtt, és azért valljuk be, a támadó alakzat minden pontja fontos idén is, főleg a WL-ek alkalmával. Aminek még nagyon örülhetnek azok, akik őt választják, hogy szinte sosem fárad el a 87-es staminájának köszönhetően. Mélyebben a zsebbe kell nyúlni érte, de minden egyes coint megér.

Joe Gomez

Ár: 62k – 90k

Joe Gomez ez amolyan aranyközép út, hiszen képes a legjobb csatárokkal lépést tartani, de a labdát is legalább ekkora vehemenciával kergeti, sokszor pedig sikeresen meg is lehet vele szerzi azt. Ha esetleg kellene egy jó defenzív játékos, akkor egy kicsivel nagyobb coin ráfordítással ez a játékos belleillik a keretbe.

Raphael Varane

Ár: 200k – 260k

Egy ideje Varane már berobbant a köztudatba, és ez nincs másként a FIFA-sorozatot illetően sem. A sebessége még mindig remek az alap kártyáján, így igazából szinte bármilyen csatár félhet tőle. Persze ehhez hozzátartozik, hogy van mellé egy 87-es defenzív stat is, így egy igazi bástyaként szolgálhat bármilyen védelem tengelyében.

Timo Werner

Ár: 98k – 120k

Ha egy csapatnak nincs tűzereje a kapu előtt, akkor Werner lehet a tökéletes választás a hétvégéret - ha még nincs meg. 91-es sebességével és 85-ös lövésével a német eléggé magabiztos teljesítményre képes annak érdekében, hogy a labdát a hálóba juttassa. Valamivel több mint 100 ezer coinért nagy értékű lapot kap az ember, ezért érdemes megfontolni a szerződtetését.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!