LoL: Legnagyobb nyertesei a 10.24-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 10.24-es frissítésnek

Nem meglepő, hogy a legnagyobb nyertese a jelenlegi patchnek Ashe hű társa.

Alig néhány napja érkeztek meg a jelenlegi, azaz a 10.24-es frissítés módosításai az éles LoL szerverekre, de néhány hős azonnal megérezte ezeknek a buffoknak a hatását. Az alábbiakban azokat a karaktereket találjátok meg, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb pozitív változáson ment keresztül a 10.24-es patch megjelenése óta.

10.24-es LoL patch legnagyobb nyertesei

Tryndamere

Jelentős erősítést kapott a Q képességére a váltott ösvénytolás királya, ami elég is volt neki ahhoz, hogy komolyan megnövekedjen a győzelmi mutatója. Sajnos népszerűségben még mindig a mezőny végén kullog, de legalább elmondhatják a riotosok, hogy a buffok működnek. Természetesen Tryndánál sokkal hatékonyabb hősökből Dunát lehet rekeszteni a jelenlegi metában, inkább játsszatok Camille-lal, Kayle-lel, Fiorával vagy épp Jaxszel, ha mindenképp szólózni akartok a meccs legnagyobb hányadában.

Skarner

Nem kapott változtatást, de a lövészeket megerősítették, ami azt jelenti, hogy Skarner felemelkedhet. A brutális végső képesség ellen lehet ugyan védekezni, ennek ellenére félni kell a skorpiótól. 

Corki

Általában azért választanak Corkit a középső ösvényre, ha egy késői szakaszban erős lövészre akar építeni a csapat. Jelenleg a meta nem ebbe az irányba mozog, ezért érdekes, hogy miért kapták elő a pilótát a játékosok. 

Érdekesség, hogy bár Varus erősítéseket kapott, a győzelmi aránya csökkent. A mini-reworkön átesett hőst még a játékosok sem tudták igazán kitapasztalni, ezért jelenhetett meg ez a furcsaság a statisztikai mutatókban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!