Hirdetés

LoL: Legnagyobb nyertesei a 10.24-es frissítésnek

Nem meglepő, hogy a legnagyobb nyertese a jelenlegi patchnek Ashe hű társa.

Hirdetés

Alig néhány napja érkeztek meg a jelenlegi, azaz a 10.24-es frissítés módosításai az éles LoL szerverekre, de néhány hős azonnal megérezte ezeknek a buffoknak a hatását. Az alábbiakban azokat a karaktereket találjátok meg, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb pozitív változáson ment keresztül a 10.24-es patch megjelenése óta.

10.24-es LoL patch legnagyobb nyertesei

Tryndamere

Jelentős erősítést kapott a Q képességére a váltott ösvénytolás királya, ami elég is volt neki ahhoz, hogy komolyan megnövekedjen a győzelmi mutatója. Sajnos népszerűségben még mindig a mezőny végén kullog, de legalább elmondhatják a riotosok, hogy a buffok működnek. Természetesen Tryndánál sokkal hatékonyabb hősökből Dunát lehet rekeszteni a jelenlegi metában, inkább játsszatok Camille-lal, Kayle-lel, Fiorával vagy épp Jaxszel, ha mindenképp szólózni akartok a meccs legnagyobb hányadában.

Skarner

Nem kapott változtatást, de a lövészeket megerősítették, ami azt jelenti, hogy Skarner felemelkedhet. A brutális végső képesség ellen lehet ugyan védekezni, ennek ellenére félni kell a skorpiótól. 

Corki

Általában azért választanak Corkit a középső ösvényre, ha egy késői szakaszban erős lövészre akar építeni a csapat. Jelenleg a meta nem ebbe az irányba mozog, ezért érdekes, hogy miért kapták elő a pilótát a játékosok. 

Érdekesség, hogy bár Varus erősítéseket kapott, a győzelmi aránya csökkent. A mini-reworkön átesett hőst még a játékosok sem tudták igazán kitapasztalni, ezért jelenhetett meg ez a furcsaság a statisztikai mutatókban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • persistentsmog 1 hónapja
  érdekes.
  0 0 Válasz
 • Mateka19 1 hónapja
  ????
  0 2 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  remek
  0 0 Válasz
 • Powerfruit293 1 hónapja
  Kedves szerkesztő! Tudja miért "erősödött" Skarner? 1.) Csak az OTP Skarnerek és skarner mainek játszák. 2.) Kitapasztalták már az itemek adottságait és lehetőségét. (köztük én is, mert skarner otp vagyok) 3.) Jelenleg a Skarner maineknek winstreakjük van 4.) (Belsős Skarner main vicc) Merthosnak winstreakje van (Skarner otp top streamer)
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  nice
  0 0 Válasz
 • Slash 1 hónapja
  Jó kis tryndamere XDDDDDDD
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  nice
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés