MCS LoL - A Sárkányok ellen előkerült a sárkányfű a hetedik fordulóban

Megvan a nyugati csoport első továbbjutó csapata.

A keleti és nyugati régió legjobb LoL csapatai mérkőztek meg egymással a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny 7. fordulójában. Ahogy az elmúlt héten, úgy ezen a hétvégén is dupláztak a Hajdúsági Sárkányok, azonban hiába a nagyszerű kezdés, elfáradtak fejben, így nem sikerült a bravúr. Összefoglaló az MCS LoL csoportköreinek hetedik fordulójáról.

Hajdúsági Sárkányok vs. Békési Oroszlánok (1-1)

Fantasztikusan játszottak a Sárkányok az odavágón, már az ötödik perc környékén megszerezték az előnyt, amit egész meccsen sikerült megtartaniuk, így nem volt kérdés, hogy náluk landol az első győzelem. Ahol abbahagyták, ott folytatták a visszavágón, azonban a mérkőzés középső szakaszában nem sikerült térdre kényszeríteni az Oroszlánokat, akik megrázták sörényüket és utolsó erejükkel egy hatalmas rohamra indultak. DRx megszerezte az MCS második Pentakilljét, majd egy triplával jutalmazta meg magát és csapatát. Vérrel és verítékkel, de sikerült pontot menteni az Oroszlánoknak, ezzel egyetlen döntetlenre kerültek a továbbjutástól.

Hajdúsági Sárkányok vs. Szabolcsi Medvék (0-2)

A Szabolcsi Medvék más dimenziót képviselnek ebben a csoportban, ha koncentrálnak és fejben odateszik magukat, akkor nincs ellenfelük. A Sárkányok szerencsétlenségére pont Malackóék ellen kellett volna megszerezni a győzelmet, azonban ez most nem jött össze. Ezzel a Sárkányok elbúcsúztak a rájátszástól, a Szabolcsi Medvék bebiztosították helyüket az MCS legjobb nyolc csapata között.

Győri Ezüst Páncélosok vs. Veszprémi Várvédők (2-0)

Ott folytatták az Ezüst Páncélosok, ahol a múlt héten abbahagyták. Nem adtak esélyt ellenfelüknek, hiába próbálkoztak mindennel a lelkes Várvédők. Az újabb győzelem a rájátszást jelentette a győrieknek, a Várvédők már csak a harmadik, de nem továbbjutást érő helyért harcolhatnak az utolsó összecsapásukon.

Zalai Íjászok vs. Fejér Megyei Királyok (2-0)

Mindössze egy pontot gyűjtöttek az utolsó mérkőzéseik előtt a Zalai Íjászok, azonban ez nem látszott meg Favágóékon. Tökéletesen erőltették rá taktikájukat a Fejér Megyei Királyokra, akiknek szinte végig hátrányban kellett játszaniuk. Gyilkosságokban és szép megmozdulásokban nem volt hiány, a vereség azonban nagyon nehéz helyzetbe taszította a Királyokat. Matematikailag még van esélyük a rájátszásra, ehhez azonban a Vas Megyei Struccokat kéne legyőzniük két alkalommal, amire még nem volt példa a csoportkörökben.

A mai nap 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!