Ilyen lesz az új bevonuló animáció a next-gen FIFA 21-ben

Ilyen lesz az új bevonuló animáció a next-gen FIFA 21-ben

A meccsek előtti felvezetés igen látványosra sikeredett, és már ezzel is érzékeltetni akarja a kiadó a next-gen élményt.

Ahogyan az lenni szokott, elindították a hype vonatot az EA Sports állomásáról, és szeretnének rá minél több utast, ezért jönnek az látvány új információk a FIFA 21 next-gen verziójáról. Várható volt, hogy minden puskaporát a PS4 és Xbox One esetében az új epizóddal nem akarta ellőni a kiadó, hiszen az új generációs konzolok érkeztével is kell valamit mutatniuk, ha már megjelenik rá a játék. Az viszont egyelőre kérdéses, hogy miben lesz más a játékmenetet illetően a FIFA 21 PS5-ön és Xbox Seriex X/S-en. Egy ideje már várják a rajongók, hogy valami nagyobb dologgal is előállnak a fejlesztők, mint a szokásos minimális változtatások. Egy ideje, bár apró eltérések vannak, de mondhatni szinte futószalagon gyártott terméknek tűnik a FIFA-sorozat.

Persze egy futball szimulátor - bár egyesek szerint nem az - tény, hogy nem robbanthat évről-évre valami nagyot, de azért hasznos újításokra igenis szükség van. Azt nem tudni, hogy a mérkőzéseket felvezető animációk felturbózása annak számít-e, de tény, hogy nagyon odatette magát az EA ezen a téren. Már a találkozó előtti mozgolódásról és a nézők gyülekezéséről is képet kapunk, majd kiderül, hogy kisgyermekeket kézenfogva sétálnak ki a labdarúgók a stadion gyepére, miközben a rajongók tízezrei már énekelnek a lelátókon. Nagyon szuper a hangulata, abszolút átadja az atmoszférát, és párszor az ember tényleg meg is nézi majd, de kíváncsian várjuk mit hoz még a next-gen FIFA 21:

A FIFA 21 december 4-én jelenik meg PS5-re és Xbox Series X/S konzolokra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!