Hirdetés

MCS FIFA 21 - PS4-en alig maradt kiadó hely, Xboxon viszont fokozódnak az izgalmak

Mindkét konzolon potyogtak a gólok, és bár volt szoros találkozó, több csoportban egyesek mégis kiharcolták a továbbjutásukat, miközben néhány nagyágyú komolyabb vereséget szenvedett.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Queens of Game

Queens of Game podcast

Hirdetés

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreiben nem fukarkodnak a gólokkal, és igazából mindkét konzolon többször is megrezegtetik a hálókat a meccsek során. Az utolsó előtte játéknapon néhány rangadót is megrendeztek, illetve kiderült, hogy mindössze két játékos maradt csak a négyből, aki továbbra is hibátlan. Ehhez jön még az, hogy PlayStation 4-en igazából szinte minden kiadó hely eldőlt, viszont Xboxon még bizony számolgatni kell majd némely eredmény esetén a playoffba jutást illetően. Ez történt a csoportkörök negyedik fordulójában!

Megyék Csatája FIFA 21 PS4 4. forduló eredmények

Budapesti Griffek vs Hevesi Gólyák

JordanBeast15 (0:1|1:0) mateadam1994

Hevesi Gólyák vs Pesti Arany Oroszlánok

mateadam1994 (5:2|4:3) RozsaGergo

A két mérkőzést egybe érdemes vizsgálni, ugyanis a két favorit, Gergő és JordanBeast, ha csak szimplán több pontot gyűjtött volna, mint Ádám, akkor már nem lenne miről beszélni. Viszont mateadam1994 nem hagyta magát, sőt, a torna eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő, és az így megszerzett pontjai révén még simán tovább is juthat, igaz, nem az ő kezében van a sorsa, JordanBeastnek ugyanis még van egy párharca hátra, illetve PROTHUNDERSTORM is egy remek hajrával beelőzheti, erre azonban kevesebb az esély.

Zalai Íjászok vs Fejér Megyei Királyok

GrislyJam22 (2:2|1:4) Brandt_x

Győri Ezüst Páncélosok vs Fejér Megyei Királyok

Leves (2:6|0:3) Brandt_x

Itt szintén az volt a helyzet, hogy az eddig többet pihenő Brandt-nak kellettek a pontok, mint egy falat kenyér. A csoportból a két nagy riválisa ellen kellett bizonyítania ráadásul. Az eddig százszázalékos GrislyJam ellen viszont elkapta a fonalat, és bár az első mérkőzés még nagyon szoros volt, utána nagyszerű győzelmet aratott, majd Levesnek még kevesebb esélyt hagyott. Már az első mérkőzésen megszórta ellenfelét, majd utána is egy magabiztos diadallal eldöntötte a második hely kérdését. A nyugati csoportból GrislyJam és Brandt_x jutott a legjobb 8 közé.

Csongrádi Turulok vs Somogyi Sasok

EndLine03 (2:2|5:3) gyurma

EndLine a csoport elsőségért, gyurma pedig a playoffba való bejutás reményének megőrzéséért szállt harcba. Ennek megfelelően az első mérkőzés egy igazi adok-kapok csatát hozott, és végül nem is bírt egymással a két fél. A második mérkőzésen is potyogtak a gólok, gyurma igyekezett helytállni a végsőkig, de végül nem sikerült a bravúr. A déli csoportból EndLine és HorvathG_ kvalifikálta magát a rájátszásba.

Szabolcsi Medvék vs Borsodi Sólymok

Zozy1990 (3:3|2:0) Peti_01hero-

Borsodi Sólymok vs Békési Oroszlánok

Peti_01hero- (4:0|3:1) huni0605

Jászsági Lovas Vitézek vs Szabolcsi Medvék

tooFrez_x10 (3:3|1:3) Zozy1990

Petinek eddig csak a csoport favoritja ellen volt eredménye, és bár mindent megtett, akkor ott nem sikerült pontokat szereznie. Zozy pedig szintén arra készült, hogy most meglép abból a bolyból, amelyik joggal pályázna a csoport második helyére. Miután Peti nagyon könnyedén legyőzte Huni-t, Zozy már túl nagy falatnak bizonyult. Igaz az első mérkőzésen minden gólra volt válasz, de a visszavágón Zozy már nem engedett a 3 pontból. Ez a produkció pedig olyan szinten megerősítette, hogy van keresnivalója, hogy az élen álló tooFrez ellen is parádézott, először leikszelt vele, aztán egy komoly győzelmet is aratott, amivel feljött a csoport harmadik helyére, és ha csak nem történik valami csoda, akkor tovább is, de egy játéknap még hátravan, szóval kiderül elég-e az 5 pontos előny.

A következő oldalon a FIFA 21 Xbox 4. forduló eredményeit olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés