LoL: Legális csalás, így néz ki a LoL ultraszéles felbontásban

LoL: Legális csalás, így néz ki a LoL ultraszéles felbontásban

Ha többet láttok, több információtok van a történésekről.

Szerencsére a League of Legends nem teszi azt lehetővé, hogy elszaporodjanak a csalók. Itt nem kell attól tartani, hogy a rangsorolt mérkőzéseken wh-s/aimos ellenfelek keserítik meg a dolgotokat. Természetesen léteznek olyan csalások, amikért örökre bannolt titeket a rendszer, de léteznek más megoldások arra, amelyek megkönnyíthetik a győzelmek bezsebelését. Ezek teljesen legálisak, mindössze arra van szükség, hogy beszerezzetek egy nagyobb felbontású, ultraszéles monitort.

Az 5120 x 1440-es felbontás elárulja, hogy itt nem a klasszikus 16:9-es arányokról van szó, hanem egy sokkal elnyújtottabb megjelenítésről. A szélesebb képernyő 32:9-es arányokkal rendelkezik, ebben az esetben elképesztő mennyiségű adatot tudtok begyűjteni az Idézők Szurdokáról csak azzal, hogy ránéztek a monitorra. Nem kell az egeret jobbra-balra mozgatni, mivel olyan zónák is az orrotok elé kerülnek, amelyeket eddig nem volt lehetőségeket egyszerre megcsodálni.

Ezt a jelenséget scarra prezentálta, aki egykoron a Dignitas csapatának volt a középső ösvényes játékosa. Azóta kipróbálta magát edzői szerepben, majd rátért a főállású streamelésre, ami elég jól bejött neki. Az ultraszéles monitorok nem kerülnek aprópénzbe, de akár munkához, akár League of Legendshez használhatjátok a hatalmas felületet, amin a kép kirajzolódik.

A hatalmas és széles képernyő nyújtotta előnyöket nekünk is volt lehetőségünk kipróbálni. Egy monitorteszt apropóján elindítottuk a LoL-t ezen a szörnyetegen, hogy utána leessen az állunk attól, amit láttunk.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked milyen arányú a képernyőd?