A 14 éves dán csodagyerek már hét hete nem talál legyőzőre WL-ben

A 14 éves dán csodagyerek már hét hete nem talál legyőzőre WL-ben

A skandináv labdarúgásra mostanában rámosolyog a szerencse, a valódi futballpályákon a norvég Halaandtől rettegnek az ellenfelek, a virtuális térben pedig a dán játékos elől menekülnek.

Ez az év tényleg merőben eltér az eddigiektől. A FIFA 21-es mezőnyben például van egy zseni, aki még csak 14 éves, de alighanem egy szenzációs karrier előtt áll az e-sportban. Anders Vejrgang az RB Leipzig e-sportolója, miután ember feletti teljesítményre képes a játékban, ezt pedig mi sem bizonyítja, mintsem egy újonnan felállított elképesztő rekordja.

Az elmúlt 7 hétben egyetlen egyszer sem tudták őt legyőzni a FIFA 21-ben a Weekend League-ek során. Mára eljutott oda, hogy 210 győzelme és 0 veresége van az új játékban. Ehhez hozzájön az, hogy 200 gólnál is többet lőtt 30 meccs alatt. A fiatal titán egyértelmű célja, hogy a következő WL-ben is 30-0-ás mutatót hozzon össze.

Az RBLZ Gaming egyébként a virtuális Bundesligában elképesztően szerepel, a déli csoportot ugyanis 5 győzelemmel és 1 döntetlennel (40 pont - egy ellenfél ellen ugyanis 3 mérkőzést játszanak, és mindegyiken 3 pontot lehet maximum szerezni - a szerk.) vezetik az FC Heidenheim 1846 előtt. Ott ugyan Anders nem szerepel, de a csapattársai szintén parádésan szerepelnek a FIFA 21-ben.

Mindenesetre Anders a legutóbbi WL-ben az alábbi csapattal őrjítette meg az ellenfeleit:

És íme egy kis ízelítő arról, hogyan képes szétzilálni azt , aki szembe jön vele:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!