Son összerakta a tökéletes csapattársát FUT kártyákból

Son összerakta a tökéletes csapattársát FUT kártyákból

Érdekes kihívás elé állították a dél-koreai labdarúgót, össze kellett állítania ugyanis 6 tulajdonság alapján a számára legjobb csapattársat.

Son Heung-Min, a Tottenham sztárja leült David Meyer ír futballistával, hogy hat tulajdonságot figyelembe véve, mely a FIFA játékban látott kártyákon is olvasható, összeállítsa a tökéletes csapattársát. Azért elég komolyat szólna, ha egy ilyen értékekkel ellátott futballista is bekerülne a játékba. Son-t egyébként a Premier League egyik legjobb szélsőjének tartják, és ezt az EA Sports is hasonlóan gondolta, 2020 októberében ugyanis harmadjára is a hónap legjobb PL játékosának választották.

Az alábbi összeállításban a Tottenham játékosok közül válogatva összeállították egy igazi gigászt, akit alighanem rengetegen akarnának megszerezni, ha létezne a játékban.

Pace (sebesség) — Lucas Moura

Talán nem lepi meg a rajongókat, hogy azonnal az ő nevét mondta Son, sőt azt is hozzátette, hogy Lucas gyorsabb nála. Az alap kártyáján az a 92-es mutató az elég jó.

Shooting (lövés) — Harry Kane

Itt sem sokáig gondolkozott, azonnal bedobta Kane nevét, akinek a Team of the Week 2 alkalmával kiadott lapján 92-es számot véstek a lövés mellé. Ez pedig néggyel nagyobb, mint Son legjobb (POTM) értéke.

Dribbling (cselezés, labdavezetés) — Lucas Moura

Itt már azért felhozta Bergwijnt is, illetve azért magát sem tartja rossznak, de végül Lucas mellett tette le a voksát.

Passing (passzolás) — Giovani Lo Celso

Ne tévesszen meg senkit a mindössze 82-es stat, hisz egyrészt csak Tottenham játékosok közül válogathatott, másrészt a való életben tényleg kiváló passzoló játékosnak tartja az argentint. Néhány emlékezetes gólja is abból született, hogy tőle kapott remek labdát.

Defending (védekezés) —Toby Alderweireld

Miután elsütött magáról egy viccet, hogy akár ő is lehetne, átgondolván a dolgot egyből a belgát említette meg. Az ő 87-es értéke ennél a mutatónál elég bíztató.

Physical (fizikum) — Moussa Sissoko

A csapatból neki van magasan a legjobb mutatója ezen a téren, egyedül Kane Rulebreakers lapja (Phy: 86) közelíti meg, de ha ide vesszük azt, hogy Sissoko kapott RTTF lapot, amin már 91-es fizikuma van, akkor tényleg egyedülálló ilyen szempontból.

A végére még egy OVR számot is kért tőle Meyer, amire nem adhatott más választ Son, mint a 99. A végeredmény az alábbiak szerint alakult:

Ti beszereznétek ezt a kártyát, ha létezne a játékban?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!