Hirdetés

LoL: Nincs értelme rankedezni az előszezonban a Riot Games szerint

Miért is játszik bárki az előszezonban rangsorolt meccseket, ha a Riot szerint sem kéne?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

FC Schalke 04 vs. Excel Esports (1. hét)

Hirdetés

A közösségi médiát használták a LoL-osok, hogy felhívják a Riot Games figyelmét az LP szerzéssel és vesztéssel kapcsolatos furcsaságokra. Többen jelezték, hogy egyszerűen nincs logika abban, hogy 26 LP-t vesztenek egy vereséggel, miközben 13 LP-t kapnak, ha nyer a csapat. Lehetne azzal védekezni, hogy biztos alacsony az ELO, kevés a lejátszott meccs, de nem. Mester rangban történnek meg ezek a dolgok, azonban nincs itt probléma a Riot support szerint. Változtattak az előszezonban az MMR rendszeren, majd egy-két meccs után beáll a normális szintre. Azt nem definiálták, hogy mennyi pontosan az a néhány meccs, azonban nem ez volt a legnagyobb probléma a kommunikációban.

Spaghett nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy mivel már véget ért egy ideje a tizedik rangsorolt szezon, tulajdonképpen semmi értelme ranked meccseket játszani jelenleg. Felmerül azonban egy fontos kérdés. Ha nem ranked környezetben gyakorolnak a játékosok, legyenek casual szinten, vagy vérbeli profik, akkor mégis hol kéne összemérni az erejüket az ő szintjüknek megfelelő ellenfelekkel?

A meglepő válasz után gyorsan megérkeztek a tűzoltók (többi Riot Games alkalmazott), akik megpróbálták rendezni a dolgokat a fejekben. Továbbra is beleszámítanak az előszezonban lejátszott mérkőzések az S11 indulásába olyan formában, hogy az MMR-t lehet javítani, aminek köszönhetően hamarabb érhetitek el a szinteteknek megfelelő rangot a 11. szezon indulása után.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál rangsorolt meccseket játszani az előszezonban?

Hirdetés
Hirdetés
13 db hozzászólás
 • Deathwing 1 hónapja
  Ha nincs értelme, akkor miért van törölve promo,?Miért van bent a ranked? És mivel fogják ellenőrizni a hősök balace % ? Nincs több kérdésem .
  0 0 Válasz
 • karpizol 1 hónapja
  nem
  0 2 Válasz
 • apheliospontgg 1 hónapja
  a flex a bad playereknek való az igazi chadek soloznak
  1 1 Válasz
  • hi_im_lobotomy 1 hónapja apheliospontgg
   Na de kérlek... a flex azoknak való, akik a sótlan season reward skint fel akarják dobni egy émelyítő chromával. Nem vagy valami nagy 'gourmet'... csak mondom.
   0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Miért (hogyan?) jön át valami live-ra, mikor nyilvánvalóan bug-os? Vagy ha most itt valami kísérletezgetésről van szó, azt miért nem tudatják a játékosokkal? Képzeljük el, hogy egy 'Sword Art Online' jellegű game a nem túl távoli (de azért mindenképpen fiktív) jövőben a RIOT GAMES neve alatt jön ki. Lenne élő ember, aki az élete nyilvánvaló kockáztatása árán nemhogy be-log-oljon... akárcsak megvegye a játékot?
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  OK... nem fogok flood-olni... de mikor RIOT - úgymond - 'fejleszt', vagy hozzányúl a játékhoz, mindig olyan érzésem van, mint amikor egy rakás tizenéves gyerek megtalál a búzamező közepén egy földönkívüli kütyüt és brahiból elkezdik itt-ott birizgálni, hátha valami történik. Ha messziről nézem vicces, de ha közel vagyok akkor bizony para.
  1 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Zombie24 1 hónapja
  Szánalmas az egész rendszer 10 év fejlődése... Mmrt sakkra nem egy moba 5v5 gamere találtak ki
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 1 hónapja
  Be kéne rakni egy dobozba szakértő elemző aki végigvizslatja összes gamét játékost és személyre szabottan értékeli teljesítményt minden körülményt figyelembe véve. Jah hogy nincs ilyen ember földön akkor gépkéne rá. Becézhetnénk loldeepblunak vagy skynetnek. Várjunk csak nem létezik egy program ami előre beállítás nekem a mesterségek megmutatja ki hogy wardol jungeles kedvenc gankhelye és a végén értékeli a produkció? Még be is sorolja hogy hűh Te most platós teljesítményt totál. Ja de. De hogy kérdésre is válaszoljak. Még normál szezonban sem rankedezek nemhogy holtszezonban. Kihívás minimális jutalom nincs csak agybaj.plusz annyi új hős van hogy lol2 kellett volna indítani főleg hogy legtöbb semmi újjal nem rendelkezik
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  ......
  0 1 Válasz
 • abigeal 1 hónapja
  Nekem lenne kedvem rankedezni, de nem akarom elrontani a csapattársak kedvét azzal, hogy velem játszanak;)
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés