LoL: 3 hős, aki már alig várja, hogy buffolják

LoL: 3 hős, aki már alig várja, hogy buffolják

Vannak olyan karakterek, amelyek egyelőre nem nyertek semmit azzal, hogy az előszezon megérkezett a szerverekre.

Óriási módosítások várhatóak a 10.25-ös LoL patchben, ugyanis a Riot Games már elárulta, hogy melyik 28 tárgyat, valamint 28 hőst erősítik, illetve gyengítik a következő frissítésben. Nem repes azonban az örömtől, mivel ismét vannak olyan kimaradók, akikre már nagyon ráférne egy-két buff, mivel már hónapok (ha nem évek) óta nem találják a helyüket a metában.

Sivir

Azon kívül, hogy néha Rekkles megvillantotta az LEC-ben, nem sok vizet zavart 2020-ban Sivir. A jelenlegi tárgyak nem igazán működnek rajta jól, a skálázása annyira lassú, hogy megeszik reggelire az earlyben és mid game-ben hasító karakterek. Jelenleg a választási aránya alapján az utolsó előtti, a győzelmi aránya 48,5% körül mozog.

Caitlyn

Azért fontos, hogy Caitlyn a jobb karakterek közé tartozzon, mivel az egyik legkönnyebben elsajátítható lövészről van szó. A kezdők egyik nagy kedvence a mesterlövész puskával fejeseket osztó lány, azonban a mostani frissítésben csak a 75. legnépszerűbb, győzelmi aránya 47%-ot sem éri el.

Trundle

Hiába van tank meta, a legnagyobb counter egyelőre az igazak álmát alussza. Trundle-re mindig számítani lehetett, ha az ellenfél Ornnt, Sejuanit, esetleg Zacet játszott, azonban most nem elég erős a Troll. A népszerűségi listán a 145., win rate-je alulról közelíti a 48%-ot.

Vannak még ígéretes jelöltek ebben a kategóriában, mint például Dr. Mundo, de vele kapcsolatban már mindenki a reworköt várja, ami 2021-ben biztosan megérkezik majd a játékba.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepnek van a legkisebb hatása a meccsekre a mostani metában?

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.