Hirdetés

Megyék Csatája FIFA - luckeY, a népszerű youtuber is részt vesz a hétvégi közvetítésben

Az utolsó forduló kommentálásából a hazai YouTube egyik igazai szupersztárja sem maradhat ki.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

G2 Esports vs. MAD Lions (1. hét)

Hirdetés

Aki csak kicsit is járatosabb a YouTube világában, annak nem kell bemutatni Fábián "luckeY" Miklóst, aki elképesztő népszerűségnek örvend a világ legnagyobb videós platformján. Jelenleg ő a 9. legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar youtuber, aki egyetlen pillanatra sem pihen, hanem folyamatosan gyártja a tartalmakat népes rajongótáborának. A Megyék Csatájában eddig a Sztárfutamon találkozhattatok vele, azonban a csoportkörök utolsó fordulóira megragadja a mikrofont és becsatlakozik a legizgalmasabb mérkőzések kommentálásába is.

Mikor szerepel luckeY a Megyék Csatája adásaiban?

Az utolsó forduló ezúttal is két napon kerül lebonyolítása, először az xboxosok csapnak a kontrollerre december 4-én 17:30-as kezdéssel. A PS4-esek szombaton 9:30-tól kerülnek a képernyőre, ahol eldől, ki kaparintja meg a régiók első két helyét, ami a továbbjutást jelenti a rájátszásba. LuckeY mindkét nap feltűnik majd az adásban, ezért mindenképpen nézzétek a közvetítést pénteken és szombaton egyaránt.

Bár a népszerű youtuber mostanában más játékokkal tölti leginkább az idejét, elég sűrűn előkerül nála a FIFA 21 is, ahol FUT-ban próbálja összerakni a világverő csapatát. Ez a videósorozat jelenleg a hatodik résznél jár, különlegessége, hogy az alapoktól kezdte az építkezést, nem költött kártyacsomagokra több millió forintot, hogy azonnal a legerősebb játékosokkal vesse bele magát a mérkőzésekbe.

Pénteken 17:30-tól folytatódnak a csoportkörök az utolsó fordulóval, kattintsatok a Megyék Csatája Facebook oldalára, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • MISSH 1 hónapja
    láky
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés