VIP jegyeket nyerhet az MTK Hanukai esport Kupa legjobbja

VIP jegyeket nyerhet az MTK Hanukai esport Kupa legjobbja

Egy újabb nagyszerű FIFA versenyre jelentkezhetnek a játékosok, melyet MTK Maccabi szakosztály szervez, és a fény ünnepe most a virtuális labdarúgást is beragyogja.

Ez az év igen különleges, és az egyik nagy pozitívuma, hogy egyre több lehetőséget kapnak a remek képességekkel megáldott játékosok a FIFA 21-ben a bizonyításra. Most itt egy újabb esemény, az MTK Hanukai esport Kupa, amelyet online körülmények között bonyolítanak le a rendezők.

"Az MTK Maccabi Szakosztályáról: Szakosztályunk célja a zsidó közösségi sport erősítése és támogatása. Az idén 132 éves MTK sportegyesület ezúton is ápolja hagyományos kötődését a magyarországi zsidó közösséghez." - nyilatkozták a szervezők.

A vállalkozó kedvű játékosok PlayStation 4 konzolon mérkőzhetnek meg egymással a Hanuka alkalmából megtartandó versenyen. Bárki jelentkezhet, hiszen a remek hangulatú torna bizony a legjobbaknak impozáns nyereményekkel is kecsegtet.

Néhány fontos részlet a versennyel kapcsolatban:

  • Időpont: 2020. December 13 - 14:00
  • Lebonyolítás: Nevezők számától függ, ha például 32-nél kevesebben vannak, akkor alsó-felsőágas, több jelentkező esetén egyenes ágas lebonyolítás.
  • Játékmód: Kick-off mód: klubcsapatokat és válogatottakat lehet választani (Nem Utimate Team)

Az év egyik utolsó nagy versenyéről tehát nem érdemes lemaradni, és aki már most regisztrálna, az alábbi linken egyszerűen és gyorsan megteheti:

JELENTKEZEM A VERSENYRE!

A nyereményekről pedig azt érdemes tudni, hogy a nap végén a legjobb három helyezetett részesül díjazásban, és a presztízs mellett a következő értékes ajándékokkal gazdagodnak:

  1. Kupa, plusz 2 VIP jegy az MTK valamely 2021-es focimeccsére az Új Hidegkuti Nándor stadionban, valamint egy MTK Hanukai esport Kupa versenypóló
  2. MTK relikviák, plusz MTK Hanukai esport Kupa versenypóló
  3. MTK Hanukai esport Kupa versenypóló

A versenyt az MTK Maccabi szakosztály szervezi az esport1.hu közreműködésével, így tehát nem érdemes kihagyni ezt a kiváló és jó hangulatú mérkőzéseket ígérő versenyt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!