Hirdetés

LoL: Segítség nélkül takarítja a teljes dzsungelt az egykori noxusi hóhér

Ha szereted a különleges dzsungeles választásokat, akkor irány körbenézni Zaun bányabörtöneiben.

Hirdetés

A League of Legends jelenlegi metájában több hős képes brutális győzelmi arányokat elérni a dzsungelből, azonban ez nem jelenti azt, hogy csak ezek a karakterek választhatóak ebbe a szerepbe. Kayn, Amumu, Zac, Kha'Zix és Sejuani más-más okok miatt képviseli most az elitet, de a távolban feltűnik egy hatalmas alak képe, a vasláncokra vert hóhér, maga a Pusztító.

Today I learned: Urgot can Full Clear Leashless before Scuttle Spawns! from r/leagueoflegends

Urgot képes arra, amire nem sokan. A Sutyerák éledése előtt kitakarítja a dzsungelt úgy, hogy semmilyen segítségre nincs szüksége a csapattársaktól. Ebben segít neki, hogy jelentős mennyiségű területi sebzéssel rendelkezik, valamint bruiser mivoltából fakadóan elég tankos tárgyak nélkül is. A lábakra erősített shotgun használata kritikus, ahogy nem árt figyelni a folyamatos mozgásra, mivel rengeteg extra elszenvedett sebzést spórolhattok meg. A gyakorló mód tökéletes ezeknek a trükköknek és mozdulatoknak az elsajátítására, azonban csodát nem szabad várni az Urgot dzsungeltől. Gankelni nehéz vele, mivel lassúak a tömegirányítási képességei, valamint hatalmas burst damage-et sem tud kiosztani.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te próbáltad már az Urgot jungle-t?

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • SENTEXZ 1 hónapja
  c
  0 4 Válasz
 • Beszartam 1 hónapja
  Vittem Clashre és nyertünk vele
  0 0 Válasz
 • Sett 1 hónapja
  Elég jó
  0 1 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Már pre.season első napja óta... amúgy warvick is megcsinálja több bruiser társával együtt, vagy graves... nincs ebben semmi különleges. Ellentétben az Urgot gank-ekkel, mert azok aztán tényleg különlegesen humorosak. Nagyjából mintha egy tükörponty akarna 5 sec alatt megugrani több száz millió év evolúciót ti.: a szárazföldön folytatni a létezést.
  0 0 Válasz
 • Isu_Atya 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  tényleg jó.
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Remélem fixálva lesz
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés