Hirdetés

LoL: Rekkles megmutatja, hogy milyen Kalista "bugot" vett észre Mikyx

Egy érdekes jelenségre figyelt fel Kalistával kapcsolatban a G2 Esports új lövésze.

Hirdetés

A League of Legends összetettsége és változatossága miatt a mai napig az egyik legnépszerűbb e-sportjáték a világon. A MOBA műfajon belül jelenleg nincs versenytársa (elnézést a Dota 2, SMITE és Heroes of the Storm rajongóktól), azonban messze nem tökéletes a program, hiába fejlesztik folyamatosan már több, mint egy évtizede. Ezúttal Rekkles és Mikyx ütközött bele egy olyan "bugba", ami igazából nem hiba, hanem egy funkció, amit szándékosan épített a Riot a LoL-ba.

Mikyx észrevette, Rekkles megismételte a jelenséget a gyakorló módban, amelynek főszereplője Kalista és az ellenséges bázis alsó kapuja. Hiába próbálkozik a G2 Esports világsztár ADC-je, sehogy sem sikerül neki a Pierce (Q) képességgel átugrani neki a kapu túloldalára. Ezt a mozdulatot simán képes összehozni a felső kapunál, de ez nem Kalista hibája.

Északi kapu

Keleti kapu

Egyszerűen csak annyi történt Rekkles Kalistájával, hogy túl vastag volt neki a keleti kapu, amelyet bizonyos pontot át lehet ugrani, de ennek megtalálása nem egyszerű feladat, főleg nem úgy, hogy pörög a meccs. Minden kapu 250 egység vastag alapból, kivéve a kék oldali keleti, ami 300 egység széles, ezért Kalista nagyjából 300-as ugrása nem képes ezt az akadályt minden esetben leküzdeni.

Egy másik indoklás szerint mindössze csak annyi történt, hogy a kék bázis északi kapujának hitboxa kisebb, ezért közelebb lehet állni hozzá, így nem kell akkora távolságot megtenni a karakternek. Jó eséllyel mindkét állítás igaz, így okozhat problémát, hogy Kalista Q képességével nem lehet egyszerűen közlekedni a bezárt kapukon keresztül.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 hónapja
  NAGY BUG XD ettől most olcsóbb lesz a kenyér?
  1 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  xd
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Most megyek és törlöm az account-om.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  xd
  0 0 Válasz
 • BigBlin 1 hónapja
  Csak ezért elkezdek Kalistaval játszani
  0 0 Válasz
 • DAONN 1 hónapja
  g
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés