Olyan méretű térképpel jöhet a PUBG tizedik szezonja, amilyen még sosem volt

Olyan méretű térképpel jöhet a PUBG tizedik szezonja, amilyen még sosem volt

A fejlesztők egy új mapot promozhatnak, mely merőben eltér majd a többitől.

A PUBG 9. szezonjának vége már a küszöbön van, december 16-án véget ér a felvonás, vele együtt pedig a játék egyik legkülönlegesebb térképe, Paramo is "nyugdíjba" vonul, nem lesz többet játszható. Úgy tűnik viszont, hogy a fejlesztők szeretnék pótolni valami mással a helyét, az első S10 trailerben már erre utaló nyomokat helyeztek el.

Jól látható, hogy a karakter egy csatornaszerű helyen menekül, az egésznek a jelmondata pedig: "Hide Seek Survive". Az ALEX the PUBG DEV néven futó, minden bizonnyal valóban PUBG fejlesztő(k) által üzemeltetett oldal számos érdekes részletet osztott már meg egy új projektről, ami tökéletesen beleillik a képbe.

Kezdte azzal, hogy egy városi tematikára épülő harc elég menő lenne a PUBG-ban, nem? Majd folytatta, hogy sokak örömére és sokak bánatára ez egy kisebb térkép lesz, mely nagyban a gunfightra fókuszál majd.

Valamilyen okból kifolyólag felvehető ejtőernyők is érkezhetnek.

Viszont a két legerősebb leaket csak később mutatta meg, új járművek is érkezhetnek a pályára, amelyek elől jobb lesz elbújni.

Ha tényleg egy kicsi mapról van szó, könnyen lehet, hogy egy 1x1-es térkép érkezhet, amelyre végül is reálisan építhető meg egy városi környezet. Összehasonlításképpen, íme a pályák mérete:

  • 2x2 - Karakin
  • 3x3 - Paramo
  • 4x4 - Sanhok
  • 6x6 - Vikendi
  • 7x7/8x8 - Erangel, Miramar

Kíváncsian várjuk, hogy milyen további részleteket oszt meg a PUBG Corp. az új szezonnal kapcsolatban. Ne feledjétek, már a ranked jutalmakat is bemutatták, ha még nincs meg az áhított rang, akkor ideje felkötni a gatyát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!