Vizicsacsi visszatér a LoL-hoz, ott lesz a magyar legenda az All-Star gálán

Vizicsacsi visszatér a LoL-hoz, ott lesz a magyar legenda az All-Star gálán

A legendák csapatát erősíti majd Vizicsacsi.

December 19-én kezdetét veszi a 2020 egyik legnagyobb League of Legends rendezvénye, a hivatalos All-Star gála. A világ legjobb és legnépszerűbb profi játékosai mellett a már visszavonult legendák, valamint a streamerek csapnak össze az Idézők Szurdokában, ahol a szórakozás és szórakoztatás lesz az elsődleges cél. Az LEC Legends csapatában a felső ösvényen egy ismerős nevet köszönthet minden magyar LoL rajongó, ugyanis Kiss "Vizicsacsi" Tamás visszatér a világ legnépszerűbb MOBA játékához.

Vizicsacsihoz csatlakozik Amazing, Exileh, Samux és Mithy, hogy együttes erővel próbáljanak felülkerekedni ellenfeleiken. A profik LEC csapatában Bwipo-Selfmade-Hylissang a FNC-ot képviseli, Hans Sama a Rogue-ot, Humanoid a MAD Lionst. A G2 Esports egyetlen játékost sem delegál az eseményre, ami meglepő lehet annak fényében, hogy messze ők voltak a legjobb LEC csapat 2020-ban. 

Mikor nézhetitek élőben Vizicsacsi All-Star meccseit?

Az LEC Legends csapata december 20-án, vasárnap küzd meg Bo1-es formátumban az ellenfelekkel. Pontos időpont még nincs, de mindenképp figyeljétek a híreket, mert napokon belül felkerülhet a teljes menetrend a lolesports.com oldalára.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 12-én kezdődnek a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL rájátszás mérkőzései. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik hőst választja majd Vizicsacsi az All-Star gálán?