Panaszkodnak egy lövéstípusra, mely szinte védhetetlen a FIFA 21-ben

Panaszkodnak egy lövéstípusra, mely szinte védhetetlen a FIFA 21-ben

Sokat azért nem kellett várni, hogy egy újabb exploitot fedezzenek fel egy FIFA játékban.

Bár az idei részben ontják a gólokat a játékosok, sok esetben az automata blokk, illetve a támadók kellemetlen teljesítmény romlása - egyszerűen ziccerekben sem tudnak gólt lőni - miatt megesik, hogy nem igazán sikerül megtörni az ellenfelet. Arról nem is beszélve, ha valakinek számtalan lehetősége van, ennek ellenére a vele szemben álló fél egyszer átbotorkál a térfelére, majd nagynehezen eljutva a kapuig egy szerencsés góllal nyer.

Most újabb problémával kell szembenéznie a közösségnek, felfedeztek ugyanis egy olyan lövéstípust, amely szinte minden helyzetben gólt jelent. NepentheZ Twitter oldalán tüntette fel az alábbi gólt, majd hozzátette, hogy nem tudja örüljön-e vagy sírjon a dolog láttán. Mi nem szeretnénk leírni, hogy pontosan milyen módon kell ezeket a lövéseket koreografálni, de a látottakból lehet így is sokan már össze tudják hozni. Mindenesetre az átemelés egy formája túlságosan erős a FIFA 21-ben, és ezt mindenképpen javítania kellene a fejlesztőknek a közösség szerint, mivel legalább 1 ilyen találatot lehet szerezni meccsenként, az átlagos véleményekből kiindulva.

Ez a jelenség már október óta létezik, egyesek szerint ezek inkább remekbe szabott felismerések és gólok, mintsem exploit és túl erős technika. A többség viszont mégis arra vár, hogy legalább finomítsa az EA Sports a látottakat, de mivel egy jó ideje fennálló problémáról van szó, és eddig a füle botját sem mozdította a kiadó, kérdéses, hogy valaha foglalkoznak-e vele a jövőben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!