Különleges, egyszer átélhető eventtel várja a Riot a Wild Rift után érdeklődőket

Különleges, egyszer átélhető eventtel várja a Riot a Wild Rift után érdeklődőket

Állj össze több ezer, vagy akár több tízezer másik játékossal, és győzzétek le közösen a Baront a világ eddigi legnagyobb Baron harcában.

A League of Legends: Wild Rift open bétája a megjelenés küszöbén áll, lényegében órák vannak már csak hátra addig, hogy bárki kipróbálhassa a mobilos LoL-t Európában is. Ezt a különleges alkalmat a Riot Games egy rendhagyó online eseménnyel, a Battle of Baronnal ünnepli meg.

A játékosok egy interaktív élőadást kapnak, mely során a chatet használva szállhatnak szembe Baron Nashorral. Smite-ok egész hada zúdulhat majd az óriás gyíkra, illetve különleges karaktereket is megidézhetnek majd a játékosok, ha elég ügyesek. A Riot ígérete szerint egy fokkal összetettebb lesz a rendszer, nem mindegy, hogy mikor kapja a támadást a szörnyeteg.

Az esemény az alábbi Youtube oldalon lesz követhető, magyar idő szerint december 10. 10:55-kor veszi kezdetét.

A harc természetesen nem hiábavaló, Baron Nashor halála esetén a nyílt béta minden játékosa megkapja a következő Baron ikont és emote-ot.

Ezenfelül az első 25 ezer játékos, aki felnéz a streamre és belesmite-ol a Baronba, felkerül az esemény névfalára, mint Baron Slayer.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.