Minden amit tudni kell a PUBG legújabb térképéről, Havenről

Biztos, hogy rengeteg izgalmas pillanattal fogja megörvendeztetni a játékosokat a PUBG eddigi legkisebb térképe.

Néhány nap van már csak hátra a PUBG 10. szezonjának kezdetéig, ez a felvonás pedig elhozza a játékosoknak a valaha kiadott legkisebb térképet. Haven egy városi pálya lesz, és mindössze egy 1x1-es területű. Íme az alaprajza:

Jól látható, hogy a névvel ellátott területek nem olyan hatalmasak, de pont elegek ahhoz, hogy izgalmas harcok alakuljanak ki. Összesen 32 játékos küzdhet majd meg egymással, no meg a nehezítő tényezőkkel, mert azok is vannak.

A pályát a Pillar névre keresztelt szervezet uralja, az őrségre pedig nagy hangsúlyt fektetnek, egy helikopter, egy páncélozott jármű és jól felfegyverzett őrök is dolgoznak azon, hogy semmi rendbontás ne történjen a pályán.

A katonák viszont szerencsére kiiktathatóak, és igen erős loottal gyarapítják a gyilkosaik felszerelését.

  • A Pillar Guardok kevésbé erős ellenfelek
  • A Pillar Commenderek igazi nehézsúlyú bajnokok
  • Kijelölt területeket védenek a pályákon
  • Ha megtámadják őket, riadóztatják a helikoptert, mely adott esetben hívhatja a földi járművet is

A Pillar katonák Pillar Supply Cache-eket őriznek, melyek a supply dropokat helyettesítik. Ha egy Pillar Cache-et kinyitottak, akkor a többi játékos is remek lootra tehet szert belőlük.  Ha netán szorult helyzetbe kerülsz egy tetőn, akkor sem kell aggódnod, ugyanis az emergency parachute segítségével megléphetsz. Szerte a pályán megtalálható eszköz, csak ne felejtsd el kinyitni, amikor leugrasz egy tetőről.

Haven a tesztszerveren már elérhető, hamarosan pedig az élő szerverekre is megérkezik, hogy Duo, avagy 1-Man vs. Duo módban lakhassák be a játékosok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!