Ritka tettet vitt véghez Bruno Fernandes az idei harmadik POTM lapjával

Ritka tettet vitt véghez Bruno Fernandes az idei harmadik POTM lapjával

Olyan játékosokhoz csatlakozott ezzel az egyéni elismeréssel, mint Salah, Ashley Young és Kane, akik nem hétköznapi tettet vittek véghez.

Mint ismeretes november legjobbjának a Premier Leagueben a Manchester United portugál középpályását, Bruno Fernandest választották meg. Megkapja a jól megérdemelt díjat, valamint az EA is készített számára egy elég jó Ultimate Team lapot. Raádásul elég szép kis melót ad a FIFA-sorozat fejlesztőinek, hiszen ebben az esztendőben ez már a harmadik kártyája volt. Ezzel pedig egy nagyon szűk számú elitnek a tagjává vált. Rajta kívül ugyanis mindössze 3 olyan személy van még, akik az 1994-ben vezetett Player of the Month elismerést egy esztendőben háromszor is megkapták. Ebből Kane-nek (február, szeptember, december) egy naptári évre volt szüksége 2017-ben, míg ugyanilyen formában hozta össze Ashley Young is ezt a teljesítményt (április, szeptember, december) 2008-ban az Aston Villa színeiben. A liverpooli Mohamed Salah pedig az egyetlen olyan jelenleg a PL-ben, aki egy szezonban ünnepelhetett triplán, neki a 2017/18-as bajnoki kiírásban sikerült így brillíroznia (november, február, március).

Bruno Fernandes alig, hogy az év elején megérkezett a vörös ördögökhöz, januárban máris kiérdemelte a POTM jelzőt, majd ezt összehozta júniusban is. Nem is csoda, hogy most is neki adták, miután az ősz utolsó hónapján 4 mérkőzésen 4 találatot és 1 asszisztot szerzett. Az Everton elleni idegenbeli meccsen pedig a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, 2 gólja mellett 1 gólpaszt is feljegyeztek a neve mellé, így mind a három United találatból kivette a részét. Az alábbi lapja tehát nem véletlen, és az eddigi legjobb a FIFA 21-ben. Az előző Bajnokok Ligájás kártyájával összehasonlítva elég jól látszik a különbség:


A jobb oldali a 3. POTM-ért járó lapja

Viszont a megszerzéséhez körülbelül 900 ezer és 1 millió coin közötti összegre lesz szükség, és 5 csapatot kell összerakni az alábbi ratingek függvényében: 88, 87, 86, 2*85.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!