Rajongók a fellegekben, bemutatták az új Among Us pályát

Rajongók a fellegekben, bemutatták az új Among Us pályát

Úton van egy új pálya a játékhoz, és most egy rövid videóban meg is osztották a fejlesztők, hogy mire lehet számítani.

A közösségi médiában már megszellőztették, hogy bizony nem család, nem ámítás, tényleg jön a következő map az Among Us játékhoz. Az apró kedvcsináló után, most egy nagyobb betekintést engedtek a készülő alkotásukba, és amint kiderült, a frissítésre 2021 elején lehet majd számítani, de pontos dátumot nem adtak meg. Nem véletlen a koncepció sem, a korábban látott Henry Stickmin sorozatban feltűnő Toppat repülőgép szolgál majd a szabotálások helyszínéül.

A térkép tulajdonképpen egy igen hivalkodó repülő naszád, jobban mondva úgy néz ki, mint egy fellegekben úszó hajó. Fedélzetén nem lesz hiány a különleges folyósokból és szobákból. Lesznek itt vízszintesen közlekedő liftek is, mely egyik pontból megadott időn belül átszállítja a játékost a másikra. Természetesen továbbra is jelen lesznek a szellőzők, melyekből bármikor kibújha egy imposztor, hogy titokban megpróbálja meggyilkolni a gyanútlan legénység többi tagját.

A Game Awards díjkiosztó alkalmával tehát a fejlesztők beszámoltak a legnagyobb újdonságról, ami nem csoda, mert alapból egy ilyen eseményre, ha már jelölést kap valaki érdemes készülni valamivel. És talán az sem megdöbbentő, hogy az Among Us a kapcsán a jelölésről többről volt szó, két kategóriában is nyert ugyanis az alkotás. Elhozta 2020 legjobb mobilos, illetve multiplayer játéka címet. Ez pedig a hatalmas rajongótábor mellett egy újabb visszajelzés a InnerSloth csapatának, hogy jó az út, amin járnak, így ezt kell folytatniuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!