MCS FIFA 21 - Mire számíthatunk a negyeddöntők rangadóitól?

MCS FIFA 21 - Mire számíthatunk a negyeddöntők rangadóitól?

Az igazi izgalmak még csak most kezdődnek, ugyanis remek párosítások alakultak ki az egyenes kieséses szakasz első körében, hibázni viszont már nem lehet a játékosoknak.

Egy öthetes küzdelem után a csoportokból 8-8 játékos jutott tovább platformonként a Megyék Csatája FIFA 21 versenyen, és miután megtörtént az egyenes kieséses szakasz sorsolása, kialakultak a párosítások. Egy párharc oda-visszavágós rendszerben zajlik le, és a két meccs eredménye határozza meg majd, hogy ki az, aki bejuthat az elődöntőbe. Az idegenben lőtt gólok száma számít, viszont ha ez is egyenlőséget mutat a két találkozót követően, akkor a felek egy aranygólig tartó harmadik meccsben döntik el a továbbjutás kérdését. Itt már nem lehet hibázni, tehát az a játékos, amelyik elbukja a saját összecsapását búcsúzik a Megyék Csatájától, míg a nyertes bejut az elődöntőbe. Ezeket a mérkőzéseket szintén a mostani hétvégén, rögtön a negyeddöntőket követően bonyolítják le. Íme a menetrend:

A negyeddöntő összecsapásai:

PS4 - december 12. szombat

10:00 - Fejér Megyei Királyok (Brandt_x) vs Pesti Arany Oroszlánok (RozsaGergo)

Milyen érdekes, hogy Brandt_x az egyetlen veretlen játékos ezen a konzolon, mégis csak másoddikként jutott tovább. Ellenfele RozsaGergo szintén képes a nagyszerű teljesítményre, de időnként széteshet a játéka, és olyankor több gól is becsúszhat, így erre mindenképpen figyelnie kell, mert a mostani mérkőzésen nem lesz kegyelem, már csak azért is, mert a továbbjutók közül ő kapta az egyik legtöbb gólt.

10:40 - Csongrádi Turulok (EndLine03) vs Szabolcsi Medvék (Zozy1990)

EndLine a követőből a csoportmérkőzések végére igazi vezér lett, hiszen megharcolt az első helyéért. Zozynak szintén nem volt egyszerű dolga, viszont ő lőtte az egyik legtöbb gólt a mezőnyben eddig, szám szerint 29-et. Két nagyon támadószellemű játékos találkozásából alighanem az jut tovább, aki már az első mérkőzésen egy nagyobb arányú győzelmet tud összehozni.

11:20 - Jászsági Lovas Vitézek (tooFrez_x10) vs Tolnai Hercegek (HorvathG_)

Régiójában a legjobb volt, és hazánkban is egy ismert játékosról beszélhetünk tooFrez_x10 személyében, de ellenfele sem egy ismeretlen személy. Több ízben kipróbálták már magukat különböző magyar versenyeken, viszont az egyenes kieséses szakasz egyiküknek sem ízlett annyira. A nap egyik legjobb meccsére nehéz lenne jósolni, így egy kiélezett, az utolsó pillanatokban eldőlő csatára van kilátás.

12:00 - Borsodi Sólymok (Peti_01hero-) vs Zalai Íjászok (GrislyJam22)

GrislyJam22 könnyedén jutott a legjobb nyolcba, Peti_01hero- azonban beleszaladt egy két pofonba a csoportkörökben. Egy azonban biztos, mindketten nagyon felkészültek, és szenzációs játékra képesek, a Zalai Íjász nemrég például az MTK e-sport arénájában rendezett tornán lett második.

Miután lejátszották mind a négy mérkőzést, akkor utána folytatódik a csata, hiszen a két elődöntőt is megrendezik. Ha nem szeretnél lemaradni a rájátszás legjobb pillanatairól, akkor kövesd figyelemmel a Megyék Csatája Facebook csatornáját. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális eredményekért és állásért is ide érdemes ellátogatni!

A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK A CIKK AZ XBOXOS MENETRENDDEL!

Xbox - december 13. vasárnap

10:00 - Győri Ezüst Páncélosok (RVNS Boresz) vs Békési Oroszlánok (LszL22)

Első ránézésre Boresz tűnik esélyesnek, azonban a csoportmérkőzések során többször bizonytalan volt, és elmondása szerint is bárki megnyerheti ezeket a meccseket. Boresz eddig egyszer, míg LszL22 kétszer kapott ki. Szinte ugyanannyi találatot jegyeztek az eddigi nyolc fellépésükön (Boresz 26, LszL22 24), tehát ez nem okoz majd nekik gondot, azonban a nagyobb arányú győzelmeik mellett többször igen szoros csatákat vívtak, így nehéz lenne megmondani ki fog nyerni, de a tapasztalat talán Boresz mellett szól.

10:40 - Borsodi Sólymok (zsolo) vs Budapesti Griffek (Gabinho)

Ha az eddigi pályafutás mérvadó lenne, akkor Gabinho rögtön a következő körben találná magát, zsolo azonban nehéz ellenfél lesz, hiszen már négy játéknapot követően kiharcolta a továbbjutást. Gabinhonak ez csak az utolsó fordulóban sikerült, akkor viszont eddigi legjobb formáját hozta, és ott nagyon félelmetes teljesítményt nyújtott - 4 meccsből 3 sima győzelem. Ha azt sikerül hoznia nem kérdés ki megy tovább, más esetben viszont zsolo igazi meglepetéssel is előrukkolhat.

11:20 - Pesti Arany Oroszlánok (xTrueGunnerx) vs Csongrádi Turulok (ManlyDan)

TrueGunner az egyik legjobb feltörekvő játékos hazánkban, aki rövid idő alatt bizonyította, hogy ott van a helye az elitben. Megnyerte a HUNESZ FIFA Masters sorozatot, és azóta már igazolt e-sport játékos, és itt is megmutatta mennyire erős játékos, hiszen egy-két megingást kivéve a legnehezebb csoportból is hamar kvalifikálta magát a negyeddöntőbe. Ezeket a megingásokat használhatja ki ManlyDan, aki szintén képes a nagyszerű teljesítményre, de nem árt ha óvatosabban játszik majd és hátul nem nyílik ki olyan könnyen, mert az könnyen a végzete lehet.

12:00 - Bács-Kiskun Betyárok (Sero) vs Fejér Megyei Királyok (Lengyel11)

Sero az egyetlen hibátlan játékos, senkinek nem sikerült még csak döntetlent sem elérnie ellene. Elképesztő formában játszik, az utolsó csoportmeccsén például 3:1-es hátrányból 10 perc alatt fordított, mindezt a meccs végén. Lengyel11 képes megverni nagyon jó játékosokat, de itt nagyon oda kell majd figyelnie, ha nem szeretne hamar búcsúzni a küzdelemtől.

Miután lejátszották mind a négy mérkőzést, akkor utána folytatódik a csata, hiszen a két elődöntőt is megrendezik. Ha nem szeretnél lemaradni a rájátszás legjobb pillanatairól, akkor kövesd figyelemmel a Megyék Csatája Facebook csatornáját. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális eredményekért és állásért is ide érdemes ellátogatni!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!