Hirdetés

MCS FIFA 21 - Hatalmas izgalmak után megvannak a döntő résztvevői

Nem volt hiány meglepetésekben a Megyék Csatája egyenes kieséses szakaszában.

Hirdetés

Egy nagyon hosszú, öthetes időszak zárult le azzal, hogy véget értek a csoportmérkőzések a Megyék Csatáján, és így kialakult mindkét konzolon a rájátszás mezőnye. Már eddig lehetett látni izgalmas és fordulatos mérkőzéseket, de a habot arra a bizonyos tortára egyértelműen a legjobb nyolcban lejátszott párharcok jelentették. Voltak egyértelmű összecsapások, azonban akadtak nüanszon múló továbbjutások, illetve kiesések. Íme a PS4 és az Xboxon lejátszott negyed-, valamint elődöntők eredményei:

PS4

Negyeddöntők

Fejér Megyei Királyok (Brandt_x) (1:2|4:4 -> 5:6) Pesti Arany Oroszlánok (RozsaGergo)

Csongrádi Turulok (EndLine03) (3:3|3:0 -> 6:3) Szabolcsi Medvék (Zozy1990)

Jászsági Lovas Vitézek (tooFrez_x10) (1:2|3:3 -> 4:5) Tolnai Hercegek (HorvathG_)

Borsodi Sólymok (Peti_01hero-) (1:3|2:0 -> 3:3) Zalai Íjászok (GrislyJam22)

Az első összecsapáson RozsaGergo előszor fordítani tudott a második félidőben, majd egy gólgazdag visszavágón 4:2-es hátrányból tudott felállni a második játékrészben úgy, hogy a döntetlent, és a továbbjutást érő találatát a 82. percben hozta össze. EndLine könnyebben oldotta meg ezt a kérdést, bár az első meccsen egy 3:1-es vezetésről bukta el a győzelmet, Zozy a hosszabbításban kapott büntetővel egyenlített, azonban a második felvonás már jóval egyértelműbbre sikeredett a Csongrádi Turul számára. TooFrez és HorvathG aztán ismét szorosabbra fűzte a gyeplőt, és utóbbi játékos villámgyors két góllal elhúzott, amire csak egy szépítés érkezett, majd a második mérkőzésen szintén ő diktálta az iramot, egészen 2:1-ig. Ekkor tooFreznek sikerült megfordítania az állást, de a 76. percben jött a végzetes találat, ezzel ő is kiesett. Peti_01hero egy valódi hősként mutatkozott be a playoffban. Miután az északi csoportot megnyerő JordanBeast, és az utána végző játékosok egyike sem ért rá, a pontok alapján rangsorolt játékosok közül Peti gyűjtötte a legtöbbet, így ő kapott lehetőséget egy újabb bizonyításra. Élt is vele, és bár az első mérkőzésen kikapott, egy nagyon fontos idegenbeli találattal fordulhatott a visszavágóra, ahol magabiztos és ügyes játékkal pont annyival győzte le a torna egyik esélyesét, GrislyJamet, hogy bejusson a legjobb négy közé.

Elődöntők

Pesti Arany Oroszlánok (RozsaGergo) (3:2|6:4 -> 7:8) Csongrádi Turulok (EndLine03)

Tolnai Hercegek (HorvathG_) (4:1|2:3 -> 7:3) Borsodi Sólymok (Peti_01hero-)

Itt aztán kinyíltak a gólcsapok. Az első párharcban EndLinenak folyamatosan mennie kellett az eredmény után, és ezt 2:2-ig sikeresen teljesíteni is tudta, amikor is a 86. percben Gergő egy pompás egyérintős támadás végén bebombázta a győztes találatot. A visszavágón aztán potyogtag a gólok, de EndLine végig irányítani tudott, és most Gergőn volt a sor, hogy tartsa vele a lépést. 5:4-ig ez egészen jól ment, de akkor már nem maradt sok idő hátra a meccsből, és el is fáradt, így a kegyelemdöfés a 90. percben érkezett.

A negyeddöntőben remekül küzdött Peti, és ezen a meccsen is igyekezett derekasan helytállni, de HorvathG_ nem adott neki esélyt, az első meccsen összehozott 4:1-es sikere gyakorlatilag bejuttatta őt a fináléba, még akkor is, ha után egy szoros és remek iramú találkozón kikapott egy góllal.

A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK A CIKK AZ XBOX-OS EREDMÉNYEKKEL!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés