LoL: Rekkles ADC Sorakával pusztított, ezúttal Yuumival az oldalán

A G2 Esports alsó ösvényes párosa kipróbált egy teljesen elborult kombót.

Hiába van jelen már hónapok óta, most kapta fel a League of Legends közösség a Soraka - Yuumi párost. A kombó lényege, hogy Yuumit folyamatosan alacsony életerőn kell tartani, mivel ebben az esetben Soraka megkapja a passzívjából származó extra mozgási sebességet, ha Yuumi felül a vállára.

Ezt a furcsa interakciót Rekkles és Mikyx kipróbálta 5v5 körülmények között úgy, hogy Rekkles ADC-t épített Sorakára, miközben Mikyx Yuumival váltogatott a full AP build és a klasszikus támogató tárgyak között.

Matt Donovan néven Grandmaster rangban játszogat mostanában Rekkles, de ezt a Soraka-Yuumi párost egyelőre csak normál körülmények között merte kipróbálni az LEC legendája. Az eredmények önmagukért beszélnek, nem most lesz meta ebből a választásból. A hamarosan startoló All-Star gálán egyetlen G2 Esports játékos sem vesz részt, ami azt jelenti, hogy színpadon legközelebb az LEC 2021-es tavaszi indulásakor találkozhattok Rekklesszel. Várhatóan a Riot Games ezzel a Soraka-Yuumi párossal nem kezd semmit a következő patchekben, mivel egyáltalán nem kell félni tőle, valamit eddig sem sok vizet zavart, hiába működött az interakció már Yuumi megjelenése óta.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Soraka ADC-t?