Megjött Haaland legerősebb lapja, ő lett november legjobbja

Megjött Haaland legerősebb lapja, ő lett november legjobbja

Az egyre jobb teljesítményt nyújtó fiatal titán, Erling Haaland most egy újabb egyéni elismerést zsebelt be, miután novemberben őt választották a legjobbnak a Bundesligában.

Erling Haaland, a Borussia Dortmund támadója nyerte el német futball bajnokságban a hónap legjobb játékosának járó díjat (POTM) a novemberi hónapot figyelembe véve. Ez pedig azt jelenti, hogy egy új Squad Building Challenge is megjelent a FIFA 21-ben.

A POTM kártya mindig különleges a közösség tagjai számára, hiszen a legtöbb esetben nem olyan drágán lehet hozzájutni egy kiváló játékos jó kis upgradet jelentő új lapjához. Az alap 84-es értékelést követően már 3 speciális kártyát is kapott a norvég, két Team of the Week mellett egy TOTGS verzió is elérhető belőle, de ezek mind 90-es OVR alatt voltak. Az új lapja viszont eléri ezt a határt, sőt a 88-as kékhez képes minden mutatóban jobbnak bizonyul. Sebeeségben, lövésben passzolásban és labdavezetésben, de még a fizikumában is pontokat ver rá.

Haaland egyébként 3 mérkőzést játszott a Dortmund színeiben a legutóbbi hónapban, és betalált a Bayern Münchennek, dacára, hogy kikaptak, valamint négyet lőtt a Hertha BSC-nek. A mostani SBC kapcsán 3 squadot kell építeni: 84, és 2x85, melyeknek az összeértéke körülbelül 300 és 325 ezer coin a Futbin oldala szerint.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!