Láthatatlan támadók CoD: Warzoneban, így az egyik járművet el kellett távolítani

Láthatatlan támadók CoD: Warzoneban, így az egyik járművet el kellett távolítani

Az egyik járműnél fellépő hiba komoly előnyt biztosított egyeseknek.

Egy új láthatatlanságot okozó probléma pusztít a Call of Duty: Warzone-ban. A játékosok már tegnap felfedezték a hibát, és rögtön elárasztották a netet, hogy láthatatlan ellenfelek likvidálják őket a meccsekben, és nem igazán lehet ellene tenni.

A hiba sajnos valóban létezett, ráadásul a láthatatlanságot kihasználó emberek ténylegesen sebezni tudták ellenfeleiket. Plusz nem adtak ki semmilyen hangot, így viszonylag könnyedén leszedhettek bárkit gond nélkül. A legtöbben persze vaktába lőttek ilyenkor, de a sima lövések nem működtek, de trükkel ki lehetett szedni a láthatatlan támadókat. Néhány Warzone-játékos inkább felrobbantotta a járművet, amelyben ültek a rafinált ellenségek.

A másik érdekesség, hogy a láthatatlanságot előidéző hibát nem volt nehéz összehozni, és szorosan összefüggött a játékban található helikopter gépágyújával. Nem indul tehát jól a Call of Duty: Black Ops - Cold War Battle Royale integrációja. Nem olyan régen a PC-játékosok nem tudtak csatlakozni a szerverekhez a Zed 398 Swift Clover hibakód miatt. Ezt elvileg azóta javították, erre itt a következő galiba.

Ennek hatására nem volt más választása a fejlesztőknek, minthogy a támadóhelikoptert kivették a játékból, így sem Verdanskon, sem Rebirth-ön nem találhatóak meg. Amint sikerül orvosolniuk a problémát, visszapakolják majd. A normál helikopter viszont maradt, és továbbra is lehet használni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!