LoL: Legnagyobb nyertesei a 10.25-ös frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 10.25-ös frissítésnek

Nagyon mélyről kapaszkodott fel több dzsungeles.

Tetemes mennyiségű változtatást eszközöl a Riot Games minden frissítésben, ugyanis az előszezonban egyelőre még rengeteg a játékegyensúlyban bekövetkező anomália. A riotosok rengeteget dolgoznak azon, hogy a 11.1-es patchcsel útjára indulhasson a 11. rangsorolt szezon, addig azonban van még hátra pár hét. Az alábbiakban elmerülhettek a statisztikákban, ugyanis következnek azok a karakterek, amelyek a legtöbbet nyerték azért, mert megerősítették őket a 10.25-ös LoL frissítésben.

Ekko: +5,34% win rate

Megerősítették a passzív sebzését, egyből elkezdték használni a dzsungelben az időmanipuláló srácot. Farmolni egyszerű vele, azonban a rajtaütéseknél figyelni kell arra, hogy igazi tömegirányítási képesség csak a W van, ami önmagában nem csinál sokat, kell magának a hősnek a jó pozíciója is.

Karthus: +5,84% win rate

Csökkent a manaköltség, növekedett a sebzés a Q képességen. A farmolás pofonegyszerű, a rajtaütéseknél elég néha megnyomni egy R betűt. Ha AP-s dzsungelesre van szükség, aki jól scale-el, akkor Karthus jelenleg a legjobb választás.

Ivern: +6,36% win rate

Nagyon mélyről kapaszkodott fel Ivern, ennek ellenére azért nem a leghatékonyabb dzsungeles. Hatalmas előnye, hogy második supportként segítheti a csapatot a harcokban.

Taliyah: +8,72% win rate

Az abszolút első helyere Taliyah került, aki 43% körüli győzelmi arányról jutott el majdnem 52%-ra. Többet sebez a Q képesség a szörnyekre, emellett kisebb a sugara az "elhasznált" területnek, vagyis könnyebb folyamatosan spamelni a Threaded Volley szilánkjait.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen dzsungelesekkel játszol általában?