MCS LoL döntő - Revansra készülhetnek a Tollas Vitézek a Griffek ellen

Egyszer már találkoztak egymással a csapatok a Megyék Csatájában, most itt az újabb felvonás.

A tét hatalmas, ugyanis 700 000 forintos összdíjazásért küzdenek meg a Megyék Csatája legerősebb League of Legends csapatai. Az egyik sarokban a Budapesti Griffek, a másikban a Nógrádi Tollas Vitézek játékosai sorakoztak fel, hogy egy mindent eldöntő Bo5-ös szériában összecsapjanak. A mérkőzéseket december 19-én 12:00-tól követhetitek élőben a Megyék Csatája oldalán, a felvezetőműsor 11:30-tól indul.

Budapesti Griffek vs. Nógrádi Tollas Vitézek

A csoportkörökben találkoztak már egymással a játékosok, akkor egy magas színvonalú, de viszonylag egyoldalú összecsapásnak lehettek tanúi a nézők. Hiába játszott Kubu köré Túróstészta, végül ez a taktika nem vált be, a felső ösvényes különbség nem tudta kompenzálni a többi ösvényen kialakult differenciát. A rájátszásban ezen a stratégián változtattak a nógrádiak, jobban fókuszáltak arra, hogy Frennának előnyt építsenek fel, ami végül bevált. Két szoros 2-1-gyel, de bejutottak a döntőbe a Tollas Vitézek, ahol azok a Griffek jönnek szembe, akik még egyetlen szériát sem veszítettek a Megyék Csatájában. A kommunikáció és az összjáték tökéletesen működött náluk majdnem minden meccsen, egyedül a Pesti Arany Oroszlánok tudták bedönteni a fővárosiak Nexusát még a csoportkörök legelső hétvégéjén. Azóta átgázoltak az északi régión, majd a rájátszásban őket keresztező ellenfeleken. Frenna és Matebuff párharca mindenképp a nap fénypontja lehet, ugyanis hatalmas tapasztalattal rendelkeznek és számos karakterrel képesek magas szinten játszani. 

Az egyik csapat három győzeleméig tartó széria első mérkőzése december 19-én 12:00-tól kezdődik, a kommentátori székben a magyar LoL e-sport két legendás alakja, Pierce és Arwyll foglal helyet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!