A közösség szerint övé a FIFA 21 egyik legjobb ezüst kártyája

A közösség szerint övé a FIFA 21 egyik legjobb ezüst kártyája

Az alap ezüst lapja még nem üt akkorát, de a speciális verziója már nagyon elnyerte a játékosok tetszését.

Természetesen azokét, akik nem az arany, illetve az ikon kártyákban keresik a valódi skillt. A top futballistákat általában szinte lehetetlen vagy nagyon nehéz beszerezni, ráadásul valódi pénz előkotrása nélkül sokszor nem is érdemes áhítozni rájuk. Legalábbis ezt állítják sokan.

Sokan ezért inkább lejebb adják az igényüket, de az is lehet, hogy szimplán a bronz, valamint az ezüst csomagok és játékosok által nyújtott üzleti lehetőségekben látják a fejlődést. Emellett kihívásoknak is eleget szoktak tenni egyesek, mikor például egy totál silver csapattal vágnak neki egy WL-nek. Szóval sok minden közrejátszhat, ha valaki nem a legkirályabb szupersztárokat hajkurássza a játékban. Ezen a héten egy bizonyos Silas Wamangituka viszi a prímet, több oldalon is róla írnak, hogy milyen jó. Legalábbis Silver Stars Objective-ból megszerezhető 74-es lapja:

A sebessége és a labdakezelése félelmetesen jó, de azért akad még néhány mutatója, ami több, mint kellemes. Egy finisher kiegészítés még jobb statokat eredményezne nála, de nyilván ez egyéni preferencia szerint eltérő lehet egyeseknél. Az az igazság, hogy tényleg rengetegen tartják brutálisan jó lapnak, de persze nem arra kell gondolni, hogy a legjobb szélsőknél is bitangabb lenne, de a maga nemében tényleg elképesztő lap. Egyébként Silas Wamangituka az utóbbi időben a valódi futballpályákon is nagyot játszik, a Bundesligában a Stuttgart játékosaként a legutóbbi 3 fordulóban kétszer is eredményes volt. Duplázott a Werder Bremen és a Dortmund ellen is, tehát nem véletlen, hogy kapott egy ilyen boostot. Nektek bejön az új lapja?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!