Győzelemmel búcsúzott Vizicsacsi a 2020-as LoL All-Star gálától

Győzelemmel búcsúzott Vizicsacsi a 2020-as LoL All-Star gálától

Megvillant a "Csacsi Shen" az LCS legendái ellen.

Két eseményen is feltűnt Kiss "Vizicsacsi" Tamás a 2020-as League of Legends All-Star versenyen. A magyar LoL legenda 1v1-ben és az LEC Legends csapatának tagjaként próbálta a legtöbbet kihozni magából, úgy, hogy már több, mint egy teljes éve visszavonult a profi mezőnytől. 

Az 1v1 Hylissang ellen nem indult úgy, ahogy azt a magyar rajongók eltervezték. A Fnatic supportja Shennel, Vizicsacsi Cho'Gath-tal érkezett meg az Ordító Szakadékba. A farmolás és piszkálódás sokáig tartott, azonban a mindent eldöntő harcban nem sikerült bekebelezni a nindzsát, ezzel Hylissang jutott tovább a következő körbe.

A zárónap egyik kiemelt meccsén az LEC Legends és az LCS Legends gárdái ütköztek meg, előbbi csapatban a felső ösvényen Vizicsacsi Shenje okozott megoldhatatlan problémát Voyboyéknak. Hiába sikerült az első szakaszban 0-2-be tenni a tankos nindzsát, ez nem okozott problémát Csacsinak, aki a Stand Unite-tal többször kihúzta társait a bajból, amivel számos gyilkosság és támogatás ütötte a markát. Elkezdett erősödni Shen, miközben tankosságért sem kellett a szomszédba mennie. Az utolsó harcokban Sneaky Jhinje annyit ért Csacsi ellen, mint egy szúnyog egy orrszarvú ellen. Kiválóan játszott csapatként a Vizicsacsi-Amazing-Exile-Samux-Mithy ötös, megérdemelten zsebelték be a győzelmet az európai League of Legends e-sport legendái.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted beférne még Csacsi valamelyik LEC csapatba?