2021 első felében egy új, nagy méretű pályával gazdagodik a PUBG

2021 első felében egy új, nagy méretű pályával gazdagodik a PUBG

De több más érdekes újdonságot is belengetett a kreatív igazgató.

Bár a PUBG népszerűsége mélyrepülésben volt az elmúlt 2 évben, a fejlesztők töretlenül gyártották az új tartalmat, és úgy néz ki, hogy ez a lendület 2021-ben sem hagy majd alá. A PUBG Corp. kreatív igazgatója, Dave Curd a közelmúltban egy interjúban, illetve egy AMA keretein belül számos jelentős újdonságról rántotta le a leplet, melyek 2021-ben érkezhetnek meg a játékba.

Az egyik legfontosabb részlet a Tiger kódnévvel ellátott térkép, mely 2021 első felében érkezhet meg a játékba, méretét tekintve pedig 8x8-as, de akár 9x9-es, vagy 10x10-es térkép is lehet. Mivel egy szezon általában 3 hónapig tart, így vagy márciusban, vagy júniusban lehet erre számítani. Ezenfelül várhatóan újradolgozzák Miramart, melyhez köthetően Dave említett egy Death Race Mode-ot, ami ismerős lehet azoknak, akik látták valaha az ugyanezen névre keresztelt filmeket. Emberek és járgányok feltehetően nem maradnak épen.

Kilátásban van egy új fegyverkategória is, illetve az Arena is mód elképzelhető, hogy visszatér majd.

Bár Dave mindenről csak érintőlegesen, részletekbe nem bocsátkozva beszélt, már ebből is látható, hogy érdekes év vár a játékra 2021-ben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!