LoL: 5 legerősebb hős a mostani metában

LoL: 5 legerősebb hős a mostani metában

Fantasztikus győzelmi arányokat érhettek el, ha a legjobb dzsungelesek között válogattok.

Nagy erőkkel dolgozik a Riot Games azon, hogy a 11. rangsorolt szezon indulására minden készen álljon. A 10.25b frissítés jelentős változásokat hozott a játékba, még úgy is, hogy eltolták a Runaan's Hurricane módosításokat egy patchcsel. Január 6-án még eggyel emeli a tétet a fejlesztőcsapat, ugyanis érkezik a 11.1-es patch, az új szezon első hivatalos frissítése. Rengeteg karakter és tárgy alakul át kisebb-nagyobb mértékben, hogy a tökéleteshez minél közelebbi játékegyensúly jöhessen létre. Addig még van néhány hét, érdemes most megtolni az előszezont a legerősebb hősökkel, amelyek győzelmi aránya jelenleg a legjobb a játékban a Platinum feletti rangsorolt metában.

5. Nami - 52,8%-os győzelmi arány

Kevesen játszanak vele, de a Nami supportok egyértelműen meghatározó tényezői a jelenlegi metának. Az Imperial Mandate miatt óriási sebzést lehet kiosztani egy Nami mellett, ami a bónusz AP-nek köszönhetően a gyógyítást is buffolja. Nem nehéz a hőssel játszani, mivel mindössze két skillshottal rendelkezik. A legnehezebb feladat a Q-t megfelelően időzíteni, az ultival jóval egyszerűbb célozni.

4. Fiddlesticks - 52,8%-os győzelmi arány

Nem kell szórakozni a Hextech Rocketbelttel, a Riftmaker jóval több sebzést biztosít, ha sikerül megfelelő helyre nyomni a Crowstormot. Dzsungelezni nem nehéz, mivel akár két campet is lehet takarítani a Bountiful Harvest képességgel. 

3. Malzahar - 53,1%-os győzelmi arány

Gyilkosságokban nem, de tömegirányítási képességekben és támogatásokban jeleskedik a karakter. A középső ösvényen nagy távolságból lehet farmolni a minionokat, ebben segítenek az alapképességek. A manahiány csak az első szinteken tényező, utána nem kell ezzel sem foglalkozni. Az ultiból származó elnyomás továbbra is brutálisan hatékony egy-egy karakter kiszedésére a csapatharcokból, ha az ellenfélben van egy Kha'Zix, Zed, Akali vagy Katarina, akkor Malzahar jó választás lehet.

2. Skarner - 53,1%-os győzelmi arány

A tankok még mindig nem tűntek el az Idézők Szurdokából, hiába kaptak közvetlen és közvetett módon nerfeket az elmúlt frissítésekben. Hogy miért érdemes akkor Skarnert választani a többi tank felett? Az Impale miatt, amivel könnyedén kirántható egy-egy fontosabb célpont az ellenség sorai közül.

1. Ivern - 53,9%-os győzelmi arány

Nem véletlen választja mostanában Jankos is Ivernt, ha épp Solo Queue-ban szeretne LP-t gyűjteni. A dzsungeles támogató egyszerre képes pajzsot adni, gyógyítani (Moonstone Renewer) és gyorsítani (Staff of Flowing Water) . Az igazán bátrak akár a középső ösvényre is bevihetik, ahogy tette azt Nemesis egy Zed ellen.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ivern szerinted melyik ösvényen a legerősebb?