Hirdetés

LoL: 5 legerősebb hős a mostani metában

Fantasztikus győzelmi arányokat érhettek el, ha a legjobb dzsungelesek között válogattok.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - WiLD Multigaming vs. WnP Esport Klub

Hirdetés

Nagy erőkkel dolgozik a Riot Games azon, hogy a 11. rangsorolt szezon indulására minden készen álljon. A 10.25b frissítés jelentős változásokat hozott a játékba, még úgy is, hogy eltolták a Runaan's Hurricane módosításokat egy patchcsel. Január 6-án még eggyel emeli a tétet a fejlesztőcsapat, ugyanis érkezik a 11.1-es patch, az új szezon első hivatalos frissítése. Rengeteg karakter és tárgy alakul át kisebb-nagyobb mértékben, hogy a tökéleteshez minél közelebbi játékegyensúly jöhessen létre. Addig még van néhány hét, érdemes most megtolni az előszezont a legerősebb hősökkel, amelyek győzelmi aránya jelenleg a legjobb a játékban a Platinum feletti rangsorolt metában.

5. Nami - 52,8%-os győzelmi arány

Kevesen játszanak vele, de a Nami supportok egyértelműen meghatározó tényezői a jelenlegi metának. Az Imperial Mandate miatt óriási sebzést lehet kiosztani egy Nami mellett, ami a bónusz AP-nek köszönhetően a gyógyítást is buffolja. Nem nehéz a hőssel játszani, mivel mindössze két skillshottal rendelkezik. A legnehezebb feladat a Q-t megfelelően időzíteni, az ultival jóval egyszerűbb célozni.

4. Fiddlesticks - 52,8%-os győzelmi arány

Nem kell szórakozni a Hextech Rocketbelttel, a Riftmaker jóval több sebzést biztosít, ha sikerül megfelelő helyre nyomni a Crowstormot. Dzsungelezni nem nehéz, mivel akár két campet is lehet takarítani a Bountiful Harvest képességgel. 

3. Malzahar - 53,1%-os győzelmi arány

Gyilkosságokban nem, de tömegirányítási képességekben és támogatásokban jeleskedik a karakter. A középső ösvényen nagy távolságból lehet farmolni a minionokat, ebben segítenek az alapképességek. A manahiány csak az első szinteken tényező, utána nem kell ezzel sem foglalkozni. Az ultiból származó elnyomás továbbra is brutálisan hatékony egy-egy karakter kiszedésére a csapatharcokból, ha az ellenfélben van egy Kha'Zix, Zed, Akali vagy Katarina, akkor Malzahar jó választás lehet.

2. Skarner - 53,1%-os győzelmi arány

A tankok még mindig nem tűntek el az Idézők Szurdokából, hiába kaptak közvetlen és közvetett módon nerfeket az elmúlt frissítésekben. Hogy miért érdemes akkor Skarnert választani a többi tank felett? Az Impale miatt, amivel könnyedén kirántható egy-egy fontosabb célpont az ellenség sorai közül.

1. Ivern - 53,9%-os győzelmi arány

Nem véletlen választja mostanában Jankos is Ivernt, ha épp Solo Queue-ban szeretne LP-t gyűjteni. A dzsungeles támogató egyszerre képes pajzsot adni, gyógyítani (Moonstone Renewer) és gyorsítani (Staff of Flowing Water) . Az igazán bátrak akár a középső ösvényre is bevihetik, ahogy tette azt Nemesis egy Zed ellen.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Ivern szerinted melyik ösvényen a legerősebb?

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • DrSynclear 7 hónapja
  Sure
  0 0 Válasz
 • LeWiatan 7 hónapja
  En egy honapja mar Ivern main vok
  1 1 Válasz
 • hi_im_lobotomy 7 hónapja
  A nami Q-t a világon a legegyszerűbb bevinni - ugyanis aki valaha játszott már 3-nál több meccset vele, annak elkezd derengeni, miért is lassít az E képesség (az ultit azért nem írtam, mert az rögtön az első meccsen egyértelmű).
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés