2020 legnagyobb Warzone hibái: láthatatlanság, Juggernaut és végtelen stim

2020 legnagyobb Warzone hibái: láthatatlanság, Juggernaut és végtelen stim

A Warzone játékmódban rengeteg hiba előfordult idén, ezek közül is mutatjuk a legérdekesebbeket.

A Warzone módban idén számos hiba előfordult, amiknek a többségéről már korábban írtunk nektek, ezúttal pedig a legérdekesebb glitcheket szedtük össze. Mutatjuk is őket!

Láthatatlanság glitch

Az egyik legújabb hiba, ami miatt az új harci repülőket is el kellett távolítani. Ha vásároltál egy Self Revive Ritet, majd beszálltál az új helikopterekbe, majd a zuhanás előtt helyet változtattál, gyakorlatilag legyőzhetetlenné váltál. A fenti videó pedig szemléltei is, hogy mi történik pontosan.

Végtelen Juggernaut drop

Ha egy Juggernaut páncél nem elég rémisztő, akkor ez a duplikáló glitch biztosan halálra rémít. Ha egy játékos aktiválta a Juggernaut felszerelést, miközben felvette a killstreaket, végtelen számban duplázta a Juggernaut dropok számát. 

Démon ágyú glitch

A legszelídebb glitch az összes közül, hiszen egy egyszerű vizuális hibáról van szó, ami számos frissítésen keresztül keserítette meg a játékosok dolgát. A legfurcsább mégis az volt, hogy véletlenszerűen, bármikor előfordulhatott, hogy a fegyvered egy különös alakzatú, démoni eszközzé formálódott.

Végtelen stim glitch

A végtelenségig gyógyítani a karakterünket egy olyan bugnak számít, ami a démon fegyverhez hasonlóan több szezonon keresztül okozott kellemetlen pillanatokat.

A váróban eldobott fegyver glitch

Végül, de nem utolsó sorban emlékezzünk meg a váróban eldobott fegyver glitchre, aminek a lényege csupán annyi, hogy néhány játékos rájött a negyedik szezon alatt, hogy a lobbyban eldobott fegyvereket az éles játékban is fel lehet venni, ez pedig relatív nagy előnyhöz juttathatta a játékosokat a meccsek elején. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!