A Közösség szerint túl erős a gyógyítás, a Riot szerint nem baj az

A Közösség szerint túl erős a gyógyítás, a Riot szerint nem baj az

A közösség szerint már egy kicsit sok a jóból, de a Riot szerint ideje elfogadni, hogy a gyógyítás marad.

A preseason már egy ideje megérkezett és a játékosok szerte a világon próbálgatják, hogy mit is tudnak a régi-új tárgyak. Mindenki keresi a legjobb kombókat és próbálják összerakni azt a felszerelést, ami a legjobb lehet a kedvenc karakterükre. Előfordul azonban, hogy ilyenkor előkerül egy-egy balansz probléma, mikor valami olyannyira erős, hogy az megtöri a játékot, mivel minden meccsen találkozunk vele és kvázi kötelező azt tolni, ha valaki komolyan nyerni akar. Ilyen esetekben persze a fejlesztők átgondolják a látottakat, kielemzik az adatokat és bizonyos időn belül jöhet a javítás egy frissítés formájában. A legnagyobb problémákról a játékosok folyamatosan írnak a redditen vagy más fórumokon, ahonnan persze a Riot kollégái is értesülhetnek. Mostanában itt az egyik leggyakoribb téma a gyógyítás, azon belül is leginkább az, hogy ez most egy kicsit túlszaladt, sokszor túl erős ez a mechanika, köszönhetően az új tárgyaknak.

Itt most gondolhatnánk, hogy a panaszok majd értő fülekre találnak és mielőtt a ranked élesben is elindul, addig jön majd a nerf. Nos úgy néz ki, hogy egyelőre mindenki barátkozzon meg a gondolattal, mert a heal marad, tessék építeni ellene. Az egyik fejlesztő, Captain Gameplay a reddit hasábjain a következőt mondta.

"A Gyógyítás egy alap és fontos mechanika a LoL-ban (mint minden játékban, ahol egy egységnek életerő pontjai vannak). Itt az ideje elfogadni, hogy a gyógyítás itt marad és el kell kezdeni azon gondolkodni, hogy mit lehet tennie ellene. Persze nem csak a gyógyítási az, ami megkapja a figyelmet 2021-ben, az ellenmechanikák is érezni fogják a törődést. A Bramble Vest és az Executioner's Calling kap majd egy adag erősítést, hogy a súlyos seb - gyógyítás dinamikája egy alapvető dolog legyen az új szezonban. Ez annyit jelent pontosabban, hogy a grievous wounds mechanikához könnyebben és olcsóbban lehet majd hozzáférni és lehet építeni csakúgy, mint az armort a fizikális sebzés ellen."

Hogy ezt sikerül-e majd kibalanszolni, azt egyelőre nem tudjuk, de az tuti, hogy a közösség igencsak szkeptikus ezzel kapcsolatban. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!