Hirdetés

LoL: Rangsorolt meccseken az öt legerősebb hős közül három jungler

Nem véletlen érdemes tiltásokkal megakadályozni, hogy elvigye őket az ellenfél.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

BDS Esport vs. Virtus.pro

Hirdetés

Az aktuális League of Legends rangsorolt metában felértékelődött a dzsungelesek szerepe. Mivel a felső ösvényen általában tankok püfölik egymást, ezért inkább a középső és alsó ösvényre helyeződik a fókusz. Az ADC-knek nincs könnyű dolguk, az új mitikus tárgyakkal pillanatok alatt kitörlik őket az orgyilkosok. Az AP-s és AD-s assassinok önmagukban azonban kevesek a meccs megnyeréséhez, itt csatlakoznak be a képbe a dzsungelesek, amelyek abszolút a legjobb győzelmi arányokat szállítják a 10.24-es frissítésben.

5. Skarner - 53,7%-os győzelmi arány

Az Impale (R) még mindig az egyik legerősebb végső képesség a játékban, az immobilis hősökre (például Kayle és Jhin) tökéletes válasz Skarner.

4. Kayle - 54,1%-os győzelmi arány

A felső ösvényen gyengült, a középső ösvényen még mindig hasít Kayle, hiába a gyengítések. Egyelőre a tárgyválasztásai sem változtak, bár a Riftmaker és a Nashor's Tooth megkapta a várva várt nerfeket.

3. Fizz - 54,4%-os győzelmi arány

A Hextech Rocketbelt a játék egyik legnépszerűbb és legerősebb AP-s tárgya, mivel 40 másodpercenként lehet vele durrantani egy hatalmasat az ellenfelek arcába. Ennek a tárgynak is köszönhetően uralja most a midet Fizz.

2. Kayn - 54,6%-os győzelmi arány

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb nyertese Kayn, aki Shadow Assassin és Darkin formában egyaránt erős. Utóbbi alakban elképesztő mennyiségű életerőt képes visszatölteni a Goredrinker miatt, orgyilkosként egy Draktharr kell neki, hogy elindulhasson a pusztítás ösvényén.

1. Nunu & Willump - 54,9%-os győzelmi arány

Továbbra sem foglalkozik a Riot Nunuval, nem kap hősgyengítést a 10.25-ös frissítésben sem a játék papíron legerősebb karaktere. Tankossága miatt nagyon nehéz megölni őt a csapatharcok során, a Phase Rush rúna miatt elkapni sem egyszerű feladat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • gergodurajda18 9 hónapja
  .
  0 3 Válasz
 • Powerfruit293 9 hónapja
  Most komolyan... Skarnerrel csak a mainek játszanak teljesen felesleges bannolni, mert nagyon ritkán fut össze az ember Skarner játékossal
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 9 hónapja
  Fizz undorító
  0 1 Válasz
 • DAONN 9 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • esox9 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés